Want to make creations as awesome as this one?

Transcript

CALENDARI DE QUARESMA

EL MEU CAMÍ DE QUARESMA

La Quaresma és un temps especial ple de reflexions i amor. Durant quaranta dies, ens preparem per celebrar la Pasqua. És un període on mirem com som i busquem ser millors persones i apropar-nos més a Déu. És un temps de sacrifici, oració i ajudar els altres.

01

Ha començat un nou mes i com sempre se celebren tantes coses els dies, que passen tan ràpidament com el vent que respirem. Tot i això, al mes de març es realitza la Quaresma fins a arribar a la Setmana Santa i això és tan bonic, perquè els cristians es proposen a fer coses diferents i bones cap a la societat.Positivisme.Sent divendres i començament de mes, he intentat veure les coses bones del dia. Per exemple, el meu pare va tenir un problema i jo el vaig ajudar a solucionar-lo veient apps, per a la resposta.

Divendres

02

Un altre dia més a la vida i agraeixo per això. M'alegra que quan m'aixeco aviat i sento respirar la meva família cada matí i m'adono que segueixen amb mi.Bondat.Tot i que en alguns moments hi hagi tensió per discussions o disgustos de l'altra persona, només donar una mica d'espai perquè pensi millor i després parlar novament, tot està bé.

Dissabte

03

GratitudPrimer diumenge del mes i m'alegro que pugui assistir a la casa de Déu, perquè allà dins sento pau i goig de lloar el nom de Crist, que va morir perquè nosaltres tinguem misericòrdia de Déu i que tinguem segones oportunitats després del pecat. Ell em va salvar i cada cop que vaig a l'església li agraeixo molt."Recorda que ets pols i la pols tornaràs"

Diumenge

04

EntenimentTot i això, he de continuar assistint a classes, però des d'ahir, em vaig dir que he de tenir una relació més forta amb Déu, per la qual cosa almenys uns 5 minuts llegeixo la bíblia i faig les meves reflexions a força de la meva vida.

Dilluns

05

Segueixo amb classes i d'aquí a unes setmanes comencen els meus exàmens, així que he de continuar esforçant-me.Perseverança. Hi va haver moments en què em trobava atrapada perquè no aconseguia la resposta correcta, per exemple, com aquest dia a la classe de matemàtiques i en el moment d'entendre que em vol dir Déu a través de la seva paraula..

Dimarts

06

És un dia que m'agrada i no sé per què, suposo que és per les matèries que encara que siguin algunes difícils de portar a càrrec, són entretingudes per a mi.AfecteVaig anar a l'església i vaig sentir tant d'afecte de germanes de l'església que em vaig sentir estimada per persones que no coneixia. M'adono que així és el veritable donar, estimar i voler sense esperar res a canvi.

Dimecres

07

Vaig reflexionant sobre la vida d'alguns profetes i que beneïts eren, però ara no hi ha tant de respecte envers les altres persones.Respecte.Intento repectar els meus éssers estimats i és "fàcil" per a mi perquè en si soc tranquil·la, però de vegades he de controlar la meva boca i els meus pensaments per continuar respectant la meva família.

Dijous

08

Vaig intentar anar a l'església, però no vaig poder perquè la meva mare estava malament i vaig haver d'ajudar-lo. Consideració La meva mare s'hi trobava malament i tot i que no vam poder anar a l'església, vam veure una sèrie cristiana recordant el perquè estem vives i quin és el nostre propòsit.

Divendres

10

Vaig anar a l'església i com sempre em vaig sentir tan agraïda de seguir amb vida, cada minut i cada hora.Recordo.Cada vegada que prego sento que porto una creu que són els meus pecats i malgrat que els meus pecats són perdonats, jo continuo lamentant-me sobre aquelles accions. Però és un record que he de prendre com a advertiment de ja no tornar "a caure a la mateixa pedra"..

Diumenge

14

Un dia més de classes i de vida, cal tenir en setmanes d'aquest tipus:Resistència.Està acabant l'any escolar he de resistir malgrat que la mandra em guanyi de vegades. Tot i que afronto temes personals, resisteixo amb ajuda de Déu, pregant i llegint la seva paraula, perquè aquesta és una de les metes que vull aconseguir, llegir La Paraula de Déu constantment.

Dijous

24

Em vaig aixecar preocupada, perquè pel que sembla el meu cap sempre vol tenir preocupacions. Tot i això, vaig voler anar a l'església amb dejuni.AmorA l'església vam tenir l'esdeveniment del dia del Pare, i va ser bonic cantar pel meu pare i no només el que és a la Terra, sinó també el que és al cel, perquè ell em va estimar des d'abans de néixer i abans que veiés com seriosa.

Diumenge

25

Des del dia d'ahir, la meva família i jo vam prometre millorar la nostra convivència respecte a la neteja i l'ordre (i després serà sobre la pregària). Temps Tot pren el seu temps, però tots ens vam adonar dels errors de l'altre, així que vam acordar continuar donant-nos suport i continuar.

Dilluns

31

A partir d'ara, continuaré tenint en compte tot el que va patir Jesús només per salvar-nos, perquè el Pare és tan gran i amorós que va donar el seu únic fill per salvar la humanitat.

Diumenge