Want to make creations as awesome as this one?

More creations to inspire you

Transcript

Els castells es van convertir en la residència de nobles i senyors i fins i tot reis.

Què son?

Mapa

Els castellsmedievals

Alcàsser de Segòvia

Castell de Manzanares

Els jaciments d'Andelos, Arellano i Rada, així com el Palau Reial d'Olite, són grans joies del Regne de Navarra.

+ info

castell d'Olite

Es un dels monuments més importants de Catella i Lleó i s'alça sobre un turó en la confluència de dos rius.

La fortalesa va ser fundada pel primer marquès de Santillana, Íñigo López Mendoza. És el més emblemàtic i més ben conservat de la regió madrilenya.

els castells

Alcàsser de Segòvia

castell de Manzaanares

El Palau d'Olite és l'obra del rei Carles III, té caràcter cortesà i militar i és un dels emblemes més representatius del Regne de Navarra.

Quan es va construir? Va ser construïda al 1120Localització? Pl. Reina Victòria Eugenia, s/n, 40003 SegòviaQui vivia? Va ser la primera residència dels Reis castellansPer a què es feia servir? L'Alcàcer es va utilitzar després com a presó d'Estat, sent la seva funció, de forma gairebé exclusiva,.

Alcàsser de Segòvia

Quan es van construir? Al segle XVLocalització? C. Cañada, s/n, 28410 Manzanares el Real, MadridQui vivia? El senyor Íñigo López de Mendoza, la família Mendoza, i Marquès de SantillanaPer a què s’utilitzava? Va ser fet servir per pagar favors entre reis i nobles durant segles.-

Castell de Mazananares

L´edifici té planta quadrada. Amb torres rodones a les cantonades, una torre de l'homenatge de forma poligonal i sis plantes.

Es caracteritzaven per tenir un molt bon sistema defensiu, amb muralles o rondes, torres, pont llevadís, fossat… La seva ubicació també estava a llocs estratègics. Es buscaven turons i llocs de difícil accés.

Què eren?

Als castells medievals hi vivia el rei, la seva família (la reina, la princesa, el príncep…) i tots els treballadors que necessitaven per a la seva comoditat i benestar.

Quan es va construir? Va ser construït entre els anys 1402 i 1424.Localització? Pl. Carlos III El Noble, 4, 31390 Olite, NavarraQui vivia? Al palau hi vivien els reis de Navarra i també hi va viure Carles III.Per a què es feia servir? Un palau on se celebraven grans festes, tornejos de cavalleria, espectacles artístics i curses de bous.

Castell d'Olite