Want to make creations as awesome as this one?

More creations to inspire you

Transcript

BIOGRAFIA

Rebecca Lynn Becky Hammon, nacida en Rapid City, Dakota del Sud; 11 de març de 1977, és una entrenadora i exjugadora professional de bàsquet estatunidenc nacionalitzada russa, que actualment entrena a Las Vegas Aces de la WNBA. Amb 1,68 metres d'altura, va passar la major part de la seua carrera en la posició de base, destacant per la seua habilitat per a les assistències i el seu percentatge en la línia de tirs lliures. Des de 2014 va ser entrenadora assistent dels San Antonio Spurs de la NBA, i el 30 de desembre de 2020 es va convertir en la primera dona en la història que dirigix a un equip en un partit oficial de la NBA.

CURIOSITATS

  • El seu nom complet és Rebecca Lynn Hammon, péro li van possar un sobrenom "Becky".
  • Va naixer en Rapid City, Dakota del Sud, Estats Units el 11 de març de 1977, i té 47 anys.
  • La seua nacionalitat és Estatunidenca i Russa.
  • Té 1,68 m d'altura y pesa 62 kg.

BECKY HOMMON

LA SEUA CARRERA ESPORTIVA

Becky no va ser triada en el Draft de la WNBA de 1999, es va unir a les Nova York Liberty tenint un paper de suplent de la base titular Teresa Weatherspoon. En 2004 va ser nomenada cocapitana de l'equip, càrrec que ocupava fins a 2006, quan va posar rumb a les Sant Antoni Stars. Amb l'equip texà va aconseguir assentar-se en la Lliga com una de les millors bases de la competició. Gràcies a això, van anar les seues dos nominacions a millor equip de l'any, anys 2007 i 2009.Des de 2014 va ser entrenadora i assistent dels San Antonio Spurs de la NBA, i el 30 de desembre de 2020 es va convertir en la primera dona en la història que dirigix a un equip en un partit oficial de la NBA.Becky és considerada com una de les millors jugadores de la història de la WNBA, sent inclosa en un Top-15 en 2011 i en un Top-20 de millors jugadores de la lliga nord-americana.

Tota l'informació d'aquesta infografia és de: https://es.wikipedia.org/

NEREA BORZA

La WNBA es la Women's National Basketball Association ( Associació Nacional de Bàsquet Femení) o WNBA és una lliga de bàsquet professional als Estats Units. Actualment està compost per dotze equips