Want to make creations as awesome as this one?

Transcript

Eines de google y de no google

Soy un subtítulo genial, ideal para dar más contexto sobre el tema que vas a tratar

EINES DE GOOGLE

Permet crear un lloc web d'una forma tan senzilla com editar un document. Amb Google Sites, els usuaris poden reunir, en un únic lloc i d'una forma ràpida, informació variada, com a calendaris, vídeos, presentacions, arxius de text, fulls de càlcul, etc.

L'app de Google Maps et permet anar a qualsevol lloc gràcies a la navegació senzilla pas a pas. Maps et mostra instruccions sobre com arribar i utilitza informació del trànsit en temps real per a trobar la millor ruta que et porti al teu destí.

Presentacions de Google és una app de presentacions en línia que et permet crear i donar format a presentacions i treballar amb altres persones. En una presentació hi ha diapositives que van passant l'una després de l'altra, de forma ordenada. Dins de cada diapositiva hi ha text, frases curtes, relacionat amb imatges, fotos, vídeos o gràfics. Tenen efectes d'animació.

Amb Documents de Google, pots crear i editar documents de text directament en el teu navegador web sense necessitat de programari específic. I el que és molt millor, diverses persones poden treballar al mateix temps en un arxiu, pots veure els canvis que uns altres fan i totes les modificacions es guarden automàticament. I el que es fa través d'una computadora o dispositiu connectat a internet. Amb aquest processador de textos, l'usuari pot redactar documents i escrits que s'emmagatzemen en el núvol, és a dir, en línia.

Drive és el lloc en el qual pots emmagatzemar i accedir a tots els teus arxius, mentre que Documents, Fulls de càlcul i Presentacions són tipus d'editors web, igual que Formularis i Dibuixos.

Què puc fer amb Classroom? Iniciar videotelefonades. Crear i gestionar classes, tasques i qualificacions en línia sense necessitat d'usar paper. Afegir materials a les tasques, com a vídeos de YouTube, enquestes de Formularis de Google i altres elements de Google Drive.

Google Calendar és un servei d'agenda personal i calendari electrònic en línia. Et permet programar activitats puntuals i esdeveniments periòdics, crear recordatoris personals, convocar reunions amb altres participants, compartir i integrar diferents calendaris, entre altres funcionalitats

Google Earth Engine és una plataforma de geomàtica basada en el núvol que permet als usuaris visualitzar i analitzar imatges de satèl·lit del nostre planeta.

Gmail serveix per a enviar i rebre correus electrònics a través d'internet. El seu gestor de correu els emmagatzema i ordena adequadament, de manera que podem tenir tots els missatges fàcilment localitzables segons el seu origen, per exemple.

Fulls de càlcul de Google és una aplicació de fulls de càlcul en línia que et permet crear fulls de càlcul i donar-los format, així com Crear i gestionar llistes de dades. Realitzar càlculs i fórmules. Crear gràfics i informes visuals. Anàlisi de dades. Automatitzar tasques amb macros. Creació de pressupost. Gestió d'inventari.Creació de formularis i enquestes

eines que no son de google

És una plataforma per a allotjar vídeos en Internet i distribuir-los de manera privada i/o pública.

Flipboard és un agregador de notícies i una xarxa social.

Skype és una xarxa de telefonia per Internet, fundada per Niklas Zennström i Janus Friis, els creadors de Kazaa, el 2003. El codi i protocol de Skype són tancats i protegits, però els usuaris interessats poden descarregar gratuïtament l'aplicació del lloc oficial

El principal nínxol de StartMail són els seus àlies il·limitats. Es tracta de diferents adreces de correu electrònic que pots crear i eliminar en qualsevol moment i que es poden utilitzar per a mantenir la teva adreça principal en exclusiva i evitar el spam i el phishing.

ClassDojo és una empresa de tecnologia educativa. Connecta professors de primària, alumnes i famílies mitjançant funcions de comunicació, com ara un feed de fotos i vídeos de la jornada escolar, i missatgeria que es pot traduir a més de 35 idiomes

Waze és una aplicació de navegació GPS gratuïta que incorpora característiques de navegació.

Aplicació de gestió del temps feta des del punt de vista de l'usuari de l'agenda.

Terabox és un servei gratuït que funciona com una unitat de disc virtual. És a dir, l'usuari pot guardar tots els arxius i dades que desitgi en un espai situat en els servidors de Telefónica

Canva és una aplicació d'editor de plantilles en línia per crear gràfics i presentacions de xarxes socials.

Puede utilizar la barra de Bing para buscar vídeos, noticias y mapas. Además, puede utilizar la barra de Bing para tener acceso a sus mensajes de correo electrónico y una bandeja de entrada, comunicarse con sus amigos de Facebook y Skype, juegos, ver la previsión meteorológica y mucho más.