Want to make creations as awesome as this one?

More creations to inspire you

Transcript

Treball individual (Ti-1)

incubant el projecte d´empresa

Objectius:1. Començar a reflexionar sobre la teva idea emprenedora.2. Generar idees emprenedores.3. Comprobar la viabilitat de la idea formulada mitjançant una investigació de mercat.4. Aprender a formular i transmetre idees i projectes amb autoconfiança.

1. La teva idea emprenedora:- Mitjançant tècniques estudiades com brainstroming, pensament lateral o llistat d´atributs, geneure en grup diferents idees.- Desprès d´escollir la idea , s´ha de respondre les següents qüestions.1. Quin servei o be oferirem al mercat?2. Quines necessitats satisfà?3. Quin valor afegit aporta i en què es diferència de la competència?4. A qui s'adreça el bé o servei?- Elaborar un mapa d`empàtia. El mapa ajudarà a conèixer els futurs clients i si el bé o servei satisfà les seves necessitats.

1. La teva idea emprenedora:Es dibuixen diferents seccions al voltant de l’usuari que representaran la seva experiència: 1) pensaments i sentiments, 2) paraules i accions, 3) vista, 4) oïda i 5) dolors i guanys.El darrer pas és reflexionar sobre els resultats de l’activitat. Durant aquesta fase, es poden fer preguntes com les següents: Què us ha sorprès? Què heu après sobre l’usuari? Sobre quins aspectes de l’usuari voleu obtenir més informació? Quins aspectes de l’usuari penseu que influiran més en els vostres dissenys?

2. Comunica la teva idea:-Comunica la teva idea emprenedora als teus companys de classe, utilitza la imaginació i fes us de videos o roles playing.- Prepara el teu " Elevator Pitch" per presentar la teva idea i la duracio ha de ser dos a quatre minuts. -Visualitzeu el següent vídeo per preparar la presentació.

Endavant!!!!

incubant el projecte d´empresa