Want to make creations as awesome as this one?

More creations to inspire you

Transcript

El canvi climàtic

Safa Abourchad

¡Començem!

Índex

Causes del canvi climàtic

Els països més contaminats

Vídeo explicatiu

Com podriem evitar el cambi climàtic

Adéu

Info.

Causes del Canvi Climàtic

Activitats HumanesEl canvi climàtic és principalment causat per les emissions de gasos d'efecte hivernacle provinents d'activitats humanes com la combustió de combustibles fòssils, la deforestació i l'agricultura intensiva.Canvis NaturalsEls canvis en l'activitat del Sol i les erupcions dels volcans poden afectar el temps i el clima.

Els països més contaminats

Next

Next

Clica a la pantalla

Vídeo del cambi climatic

Com podriem evitar el cambi climàtic

Apagar els llums: Fins i tot si ho fas durant uns segons, estalvies més energia de la que es necessita per encendre el llum. A partir d'ara, apagueu sempre els llums de les habitacions que no s'estiguin usant.

Canviar les bombetes velles per bombetes LED o de baix consum. Aquesta mesura ajudarà a salvar el medi ambient i estalviarà costos denergia.

Desconnectar aparells electrònics, com ara televisors o ordinadors, quan no els estiguis utilitzant. La majoria d'aquests aparells continuen consumint energia fins i tot quan estan apagats.

Reduir residus. Per això caldrà utilitzar ampolles o tasses reutilitzables en lloc de recipients d'un sol ús.

Evitar els banys llargs: Reduir els minuts de dutxa, estalviarà una gran quantitat daigua cada dia.

Important

En la mesura que sigui possible, tria el transport públic o la bicicleta en lloc d'anar amb cotxe i així contribuiràs a reduir emissions.

Gràcies per la vostra atenció

El canvi climàtic és un dels principals reptes dels nostres temps. Què és, quines conseqüències té per al món i per a l'Argentina. Un repàs pels acords internacionals i els pronòstics dels especialistes. La millor ciència disponible indica que hem de fer tots els esforços per limitar l'escalfament global a 2°C o, idealment, a 1,5°C.