Want to make creations as awesome as this one?

Transcript

Sandra Gamazo

Viatge a Florencia

El Ponte Vecchio ('pont Vell' en català) i els vells edificis que l'acompanyen formen la imatge més coneguda de Florència. La seua història es remunta a l'època romana, quan la via Cassia travessava l'Arno pel seu punt més estret (120 aC). Les crescudes del riu s'emportaven cada vegada el pont, i es reconstruïa cada vegada, ja que era l'únic pont que travessava el riu, fet que li atorgava una importància vital per a les comunicacions entre el vell centre i el barri d'Oltrarno. Això va ser així fins que, el 1218, es construí el pont de Carraia. La reconstrucció del 1345 és la que serveix de base al pont actual.

Ponte Vecchio

Entrada Entera: € 13.00 Entrada Reducida: € 2.00

L'Acadèmia de Belles Arts va ser fundada el 1563. La col·lecció es va formar el 1784 per oferir als estudiants de dibuix material d'estudi. El 1873 es va traslladar l'estàtua de David des de la plaça de la Senyoria fins a l'Acadèmia. En una part de l'interior de l'edifici de l'acadèmia, es troba el Museu dels instruments musicals.

Galería de la Academia

Duomo de Florencia cuesta a partir de 20 €.

La basílica de Santa Maria del Fiore és la catedral de Florència, una de les obres mestres de l'art gòtic i del primer Renaixement italià. Símbol de la riquesa i del poder de la capital toscana als segles xiii i xiv, la catedral florentina, coneguda com el Duomo, és un dels edificis més grans de la cristiandat: té 155 m de llarg, 130 m d'ample (d'una banda a l'altra del transsepte) i 107 m d'alt, des de la base fins dalt de tot de la cúpula.

Catedral de Florencia

La loggia del Mercato Nuovo fue llamada así para distinguirla de la del Mercato Vecchio, situada en la zona donde hoy está la plaza de la República. Está en el cruce de vía Calimala y vía Porta Rossa, a pocos pasos del Ponte Vecchio. Es llamada comúnmente la loggia del Porcellino.

Mercato Nuovo

La plaza de la Señoría (en italiano: Piazza della Signoria, Pronunciación IPA: [ˈpjatːsa ˈdelːa siɲoˈria]) es la plaza central de Florencia, en Toscana, Italia. Es la sede del poder civil con el "Palacio Viejo" (Palazzo Vecchio) y es el corazón de la vida social de la ciudad. Con forma de "L", se encuentra en la parte central de la Florencia medieval, al sur de la catedral de Santa Maria del Fiore, también conocida como Duomo, y a pocas decenas de metros del "Ponte Vecchio" (Puente Viejo) y del río Arno.

Piazza della Signoria,

Quants dies vull estar? 6 dies. Del 23 de març fins el 28 de març Quan vull viatjar? A setmana santa .Amb qui vull viatjar ?Familia ,4 persones

PRESSUPOST

VOL : 674€ HOTEL :574€ VISITES : 22 €TOTAL:1.270 €