Want to make creations as awesome as this one?

Transcript

Abril Boncompte, Sanae Chaouch, Alejandra Pardo i Sakura Pastor

Hípica Paralimpica

06/10/18

Adaptacions

Vídeo

Normativa

Index

La normativa hípica per als Paralímpics està regulada per la Federació Eqüestre Internacional (FEI) i el Comitè Paralímpic Internacional (IPC). Regles de la Pista: Les dimensions, el disseny dels obstacles, els límits de temps i qualsevol altre requisit específic per a la prova varia depenent de la discapacitat.Equip de Competició: Els genets usen l'equip necessari per a la competició però poden demanar ajuts en equipament com l'ús de més protecció.Protocols: Abans de la competició els genets han de somentar-se a un escalfament ia un estudi mèdic.Regles de competició: Les penalitzacions poden dependre de la discapacitat i solen ser menys estrictes.Jutges: Les competicions eqüestres són supervisades per jutges que valoren adequant-se als competidors.

Normativa

Classificació: Els atletes es classifiquen depenent la seva discapacitat per fer el joc just. Ajudes: Seguint les normes de la IPC els genets poden demanar algunes ajudes depenent de la seva discapacitat com ajustaments a la muntura.Categories de Competició: Les competicions es realitzen amb proves adaptades a les discapacitats i alguns dels circuits varien al igual que els criteris de votacióBenestar del Cavall: S'apliquen normes de benestar animal per garantir el cura i respecte cap als cavalls.

Adaptacions

En aquest video es mostra part d'una competició d'hipica paralimpica nombrant les diferents categories i els guanyadors de cada una.

Video

Gràcies per la vostra atenció