Want to make creations as awesome as this one?

Transcript

COMENÇAR

presenta

Jordi, Elena, Pepe i Ángela

Món de les idees

En el

Teteo

És l'any 3333, els animals havien evolucionat molt més que ara, debut a radiacions provocades pel canvi climàtic. El nostre protagonista Teteo, el conill, era dels més intel·ligents del món i moltes persones acudien a ell per a consells. Este era un conill un poc peculiar, ja que era hermafrodita i podia anar al món de les idees quan volguera. Teteo accedia al món de les idees sempre que es prenia verí de rata per a salvar a Mari.

1. Xema acudix a veure a Teteo per demar-li consell. La seua crisi existencial és si deu assassinar a l'altre fill de Mari, és a dir, el seu germà. Que també és el fill pel qual Teteo òbviament diu que no.

a) Xema passa completament de son pare i el mata.

b) Xema li fa cas a Teteo.

A Teteo en una de les seues visites al món de les idees troba al seu fill, pel que descobrix que Xema no li ha fet cas i ha matat al seu germà. Teteo deu decidir el castic per a Xema.

A,A Desheretar-lo; per tant, ja no té el compte de les illes Caiman.

A,B Enviar-lo a les illes Caiman i que no puga eixir d'allí mai.

B Tortu s'adona que el seu germà s'havia plantejat matar-lo per a quedar-se amb tota l'herència.

B,A Tortu amb molta por de les accions del seu germà agarra un brot psicòtic i comença a planejar l'assassinat de Xema.

B,B Ho deixa passar després de reflexionar i la seua decisió és parlar amb ell.

AA Parla amb Mari per a fer-li canviar d'opinió a Teteo i li amenaça amb greus conseqüències.

A,A,A Mari decidix parlar amb Teteo.

A,A,B Mari decidix no parlar amb Teteo.

AB Xema es veu retingut a les Illes Caiman, aleshores decidix partir de zero en la seua nova vida.

A,B,A Es convertix en el rei de les Illes.

A,B,B Els éssers l'empresonen a la presó local.

BA Després de setmanes pensant com matar al seu germà, decidix anar al món de les Idees per a mirar una forma extravagant de matar-lo.

B,A,A Li posa pedres en les butxaques, el tira pel barranc i s'ofega.

B,A,B Tortu agarra el verí de Rata de son pare i li'l clava en el menjar de Xema, ja que qualsevol ser que no siga un conill del món de les Idees es mor.

BB Tortu es dirigix a parlar amb Xema.

B,B,A Comencen a barallar-se i s'acaben matant.

B,B,B Es perdonen, però en realitat els dos tenen plans per a matar-se a la nit.

AAA Mari intenta convéncer a Teteo de que li deixe l’herència, ja que té por del seu fill. AAAA Teteo accedix, per tant Xema es queda amb tota l'herència i com en realitat Xema és el Xemiürg els empresona en el món de les Idees i domina tot el món fent que el sistema polític siga el xemiariat on tot el món li dona devoció a Xema. AAAB Teteo no accedix a donar-li l'herència i per tant Teteo mata a Xema perquè és un perill per a la humanitat i Maria plora i no torna mai al món de les Idees.

AAB Mari no parla amb Teteo i decidix assumir les conseqüències. AABA Xema mata a Mari i Teteo es venga de la mort de la seua dona matant a Xema, per tant, Teteo acaba dominant el món. AABB Xema tanca a Mari en la torre de Rapunzel i Mari no pot eixir fins que li cresca el monyo.

ABA Com es convertix en el rei de les Illes. ABAA Decidix venjar-se de la seua família anant en vaixells al seu país i conquistant-lo. És el principi de l'imperi de Xema. ABAB Decidix embarcar al país d'origen amb vaixells per a conquistar el món, però de camí cau un meteorit i moren tots.

ABB Xema és empresonat pels éssers de l'illa, al cap de 2 mesos. ABBA Xema s'escapa i mata a tots. ABBB Xema acaba morint en la presó.

BAAAl matar al seu germà Xema apareix un ésser estyrany del món de les idees i parla amb Tortu.BAAA Aquest ésser different és en realitat el fantasma de Xema que li atormentarà durant tota l’eternitatBAAB L’èsser és el triangle fet en el arc capaç de 60º amb una vertadera magnitud desde la charnela de l’altura de Tortu i l’empressona per a sempre ahí.

BABEn realitat Xema no era Xema si no que Teteo disfraçat per tant el verí no el mata i s’en va al món de les idees on es fica a planejar com matar a Mari i a TOrtu per a que Xema s’en vaja amb ell i aprenga totes les arts DELS conills.BABA Teteo les mata i se se voler mata a Xema i per tant es queda per a sempre en el món de les idees.BABB Teteo les mata i aconseguix convertir a Xema en conill però ell el mata i domina el món de les idees i per tant també el món visible.

BBA Després de la mort dels seus dos fills Mari i Teteo estan plorant i no saben que fer més amb la seua vida. Estan completament destroçats i als dos els agarra una depressió molt forta. Teteo decideix anar al món de les idees i quedar-se ahí para sempre amb el seu amic el Demiürg que en realitat és el Teteo de veritat ja que tot era una mera imaginació del món visible que s’havia intentat portar a la perfecció pero al ser tot imperfecte la història soles podia obtindre dos finals. BBAA Mari comença a replantejar-se-ho tot ja que ara no té a ningú i sèn va a la missèria BBAB Mari com ara s’ha quedat soles i ha aconseguit el coneixement necessari per a saber que ella es soles una còpia més del món de les idees domina el món ja que ninguna cosa d’aquest es vertaderament real.

BBB Tortu comença a planejar la mort de Xema i analitza tots els seus moviments durant uns quants mesos. Xema fa més del mateix i comença a planejar com matar al seu germà altra vegada. El que ningú dels dos sap és que tot és un pla de Teteo per a no tindre que aguantar més a ninguno dels seus dos fills perque són uns pesats. BBBA Teteo aconseguix que el seu pla maligne e faja realitat i aplega la nit del crimen però Mari s’adona i el para repentinament, en aquest moment li fica verí de rata en el dinar que el transporta inmediatament al món de es idees. Com la quantitat era tan elevada no pot tornar mai al món visible on Mari s’encarrega de que tot torne a la normalitat i envía als seus fills a les illes caimàn per a que solventen els seus problemes. BBBB El seu pla continua i ambdós moren. Finalment Mari i Teteo celebren que ja no tenen que soportar a ningú dels dos i s’en van al món de les idees per a sempre.

¡Quiz finalizado!

THE END