Want to make creations as awesome as this one?

More creations to inspire you

RUGBY WORLD CUP 2019

Horizontal infographics

GRETA THUNBERG

Horizontal infographics

FIRE FIGHTER

Horizontal infographics

VIOLA DAVIS

Horizontal infographics

LOGOS

Horizontal infographics

ALEX MORGAN

Horizontal infographics

Transcript

Subsidiarietat

Bé comú

Persona humana

Solidaritat

Una manifestació del subsidi, són tots els refugiats Ucraïnesos que fugen de la guerra i com a milers de persones i els seus governs ajuden, proporcionant-los un sostre, menjar, aigua...

Un gran exemple de ben comú, és quan Jesús se sacrifica i dona la seva vida per a salvar la nostra.

Una manifestació pràctica, pot ser les lleis creades fa 400 anys per a protegir a tots els nadius americans de l'esclavitud, ja que se'ls veia com a iguals.

Un gran exemple de solidaritat, va ser el que va fer el *youtuber estatunidenc *Mr.*Best que crec més de cent pous d'aigua potable en un dels països més pobres d'Àfrica, així ajudant a milers de persones i fent més que l'ONU en dècades.

Persones humanes

Les persones humanes son nosaltres, gent que necesita ajuda de les altres persones per poder aconseguir moltes coses que cerca, som unics en aquest món, hi ha moltes idees que cercam com tenir libertat per poder fer el que volguem sense tenir que depender de altre persone, un equilibri entre les persones i no tenir diferencies, tenir una bona societat i no estar separedes per rics pobres, gent o color o de no color i crec que el mes important seria millorar com persones

Com va fer el Youtuber Mr Beast que va crear més de cent pous d'aigua potable a Àfrica

Subsidiarietat

-Promou el seu ensenyament social i ètica.-El principi de subsidiarietat permet formular criteris per a la conducta dels membres de l'Església. Per exemple: Les decisions i les realitzacions han de ser assumides amb la major participació possible del Poble de Déu.

Bé comú

És un cos d'ensenyaments ètics i morals desenvolupades per l'Església Catòlica per a abordar qüestions socials, polítiques i econòmiques. El bé comú en la DSI es refereix al conjunt de condicions que permeten que els individus i les comunitats aconsegueixin el seu ple potencial i prosperin veritablement.

Com va dir el papa XII: Els laics, les tasques que puguin complir, igual de bé o millor que els sacerdots, i que dins els límits de la seva funció o d'aquelles que derivin del bé comú de l'Església, que puguin actuar lliurement i exercir-ne la responsabilitat.

Solidaritat

El principi de solidaritat realça en la persona humana la seva dimensió social. Ningú no pot viure en solitari, tot dos depenem dels altres.La solidaridad en las DSI ajudarnos a ses persones, de forma altruista, on poden parlar i creixe junts, intercanviant, els disitjos, ideas i necessitats, com va dir MARTIN LUTHER KING: Hem après a volar com els ocells ia nedar com els peixos, però no hem après el senzill art de viure com a germans.