Want to make creations as awesome as this one?

Transcript

Competențe europene în turism și în gestiunea afacerii pentru integrarea pe piața muncii în UE

I’

ERASMUS2022-RO01-KA122-VET-000079423

tehnician în activități economice

- utilizarea softului Aplifisa; - înregistrarea tranzacțiilor;

ECONOMIC

-comunicarea limba spaniolă;- lucrul în echipă;

introducerea datelor și înregistrări contabile utilizând softul

adaptarea la sistemul contabil din Spania, utilizând Planul de conturi din Spania

http://www.tellusspain.com/

SALAMANCA oraș universitar vechi și atracție turistică

Tellus Spain SL
Experiența pe care am trăit-o în acest proiect a fost neuitat și sunt încântat că am reușit să particip. Am cunoscut persoane și locuri noi, am adunat o mulțime de amintiri. Aș alege fără nici un dubiu să mai particip la proiecte de genul. În cel trei săptămâni am învățat să fiu mai tolerant și să îmi port de grijă.

Grigore George

O experiență inedită unde mi-am îmbunătățit abilitățile în contabilitate, pot utiliza cu usurinta Canva și am învățat să îmi gestionez banii. Această mobilitate a cuprins emoție, sinceritate, implicare, supărare, dor de cei de acasă, amuzament și iubire. Spania este miraculoasă, oamenii, cultura, mâncarea și orice locșor de aici, m-au făcut să iubesc Spania și să mă gândesc la un posibil viitor aici.

Acest proiect și-a lăsat amprenta asupra mea. Profesorii însoțitori au fost alături de mine, simțindu-mă în siguranță. Tutorii de practică au fost calmi și empatici, ceea ce m-a ajutat să nu am dificultăți la practică.M-a pregătit pentru locul de muncă, de la reguli până la disciplina muncii.

bratovianu Miruna ioana

Pe mine acest proiect m-a ajutat să îmi dezvolt abilitățile de a lucra într-un soft nou de contabilitate și să comunic mai bine cu colegii

Stănoiu luisa

Am vizitate locuri minunate, am învățat să comunic cu persoane noi în limba spaniolă și am cunoscut o cultură foarte interesantă și frumoasă.

Am avut parte de vizite culturale, de experiențe și locuri noi, de profesori îndrumători ce au avut grijă și ne-au instruit și informat despre tot ce a fost necesar. Această experiență Erasmus+ a fost una la care nici nu am visat

Experiența Erasmus+ a reprezentat pentru mine o etapă importantă și constructivă, ce m-a învățat să fiu mai tolerantă, să empatizez cu ceilalți și să mă adaptez la un program bine organizat.Am învățat să lucrez într-un program de contabilitate diferit și să mă adaptez disciplinei în muncă.

Steclaru Giorgiana

Aceasta experienta cu siguranță îmi va fi de folos atât pe plan personal cat și în cel profesional!

. Aceasta experienta m-a facut sa vad altfel lucrurile din jurul meu și garantez că te va schimba și pe tine in bine .

Am învățat să fiu mai indulgentă și mai comunicativa, iar atracțiile turistice pe care le-am vizitat vor ramane amintiri speciale pentru mine.

Acest proiect mi-a oferit posibilitatea de a cunoaște o țară străină și oameni noi, de a-mi forma abilități de specialitate, dar a fost și o provocare de adaptare într-un mediu nou.

Checherita cristiana Denisa

Am învățat cum să ma descurc într-o țară străină, să vorbesc o nouă limbă și am avut ocazia să întâlnesc niște oameni cu o gândire total diferită. Doamnele profesoare au fost mai mult decât înțelegătoare, ne-au ghidat pe tot parcursul mobilității și ne-au demonstrat că putem avea încredere în dânsele indiferent de problemă.

Participarea la acest proiect mi-a îmbunătățit cunoștintele legate de contabilitate și m-a ajutat să îmi aleg profesia pe care vreau să o urmez. De asemenea m-a ajutat să fiu mai independentă, iar cu ocazia acestei experiențe minunate, mi-am format niște prietenii la fel de minunate.Mă bucur enorm că am avut ocazia să fac parte din acest proiect Erasmus VET!

David stefania-denisa

HÎRJANU BIANCA

Proiect Erasmus VETPentru mine această experiență a fost unică și frumoasă. Am învățat multe lucruri noi, am învățat să folosesc soft-ul de contabilitate Aplifisa,l-am studiat cu atentie și chiar mi-a plăcut să lucrez cu acest program

Am vizitat locuri spectaculoase, pe care nu le vezi oriunde, am învățat să mă descurc singură. Dacă aș avea din nou ocazia de a participa, cu siguranță m-aș duce!

Experiența mea în această mobilitate a fost una fantastică. M-a ajutat să mă cunosc mai bine și să fiu mult mai sigur pe mine. Recomand tuturor participarea la un Erasmus VET deoarece vă poate dezvolta ca oameni și, de ce nu, să vă alegeți o carieră în acest domeniu.

Homor denis paul

Am cunoscut persoane noi și am urmat un altfel de stagiu de practică. Aș mai participa la un asemenea proiect dacă aș mai avea ocazia.

Experiența mea în acest proiect este de neuitat deoarece am vizitat locuri nemaivăzute până acum.

Irode Vlad Andrei

În această mobilitate am întâlnit persoane care m-au făcut să am încredere în mine, să recunosc că pot mai mult și să gândesc diferit în anumite situații.

PASCU IULIANA-ANDREEA

10

Vizitele făcute la Toledo, Avila, Segovia, Miranda și locurile vizitate au fost spectaculoase. Am cunoscut noi persoane și am învățat să ii accept pe cei din jurul meu așa cum sunt ei. Mi-ar plăcea să particip din nou la un astfel de proiect.

Participarea la proiect mi-a îmbunătățit capacitatea de adaptare, departe de casă și de familie. Am învățat să utilizez programul Aplifisa și cu limba spaniolă.

Ionut manea

11

Este o experientă placută care îti va deschide multe uși in viață și te va ajuta sa devii o persoană mai organizata, punctuală și mai deschisă spre a descoperi și experimenta lucruri noi.

Pentru mine aceasta a fost una dintre cele mai frumoase experiențe din viață. Aici am reușit să imi dezvolt cunoștintele despre gestiunea afacerii și despre folosirea calculatorului în contabilitate, dar mai ales am reușit să îmi dezvolt stima de sine.

Matei radu-ștefan

12

A fost cu adevarat o oportunitate imensa pe plan profesional.

Aceasta experienta Erasmus mi a deschis oportunitati pe toate planurile, mi a oferit o directie in viata, si mi a aratat posibilitatea de a lucra in strainatate. Am reusit sa imi aplic cunostintele si sa invat lucruri noi de asemenea lucrand intr un spatiu placut.

Aztekin vlad deniz

13

Integrarea în comunitatea locală m-a ajutat să înțeleg mai profund tradițiile și valorile spaniole, oferindu-mi o experiență autentică de viață într-o țară fascinantă. Cu oportunități de învățare flexibile și susținere constantă din partea instituției gazdă, am reușit să îmi ating obiectivele.Această perioadă a reprezentat nu doar un capitol esențial pe parcursul meu educațional, ci și o etapă semnificativă în dezvoltarea personală și profesională, cu amintiri pe care le voi purta cu mine toată viața.

Experiența mea Erasmus+ a fost cu adevărat remarcabilă, îmbogățindu-mi viața personală și profesională în moduri valoaroase, într-un cadru cultural, vibrant și divers, am avut oportunitatea de a învăța și colabora cu colegii, consolidând legături interculturale și dezvoltându-mi perspectiva asupra lumii.

LUPU victor-darie

14

Pentru mine a fost o oportunitate deosebită, cu practică într-o țară europeană, cu alt mediu cultural, am reușit să văd cum se trăiește în UE.

ARDELEANU PETRA

15

Sunt bucuroasă că am putut vizita o țară europeană, cu locuri de poveste cum ar fi avilla,toledo,salamanca si altele dar si CU oameni minunați printre care și tutorii noștri de practică.recomand tuturor această experiență DE NEUITAT!
pentru mine această experiență a fost unică și memorabilă deoarecea am reușit să mă autodepășesc și am învățat lucruri noi cum ar fi utilizarea calculatorului în contabilitate dar și limba spaniolă.

Ghilogaș Anda elena

16

prof. VET sandu ionela

17

„Disciplina este aliatul tău în drumul spre succes!”

Fiecare zi a fost o nouă experiență!

prof. ZAHARIA OANA

18

a fost o ocazie de a cunoaște oameni extraordinari și de a învăța de la profesioniști...

... o experiență din care toți am demonstrat că se poate, dacă își dorești și esti dispus să depui efort pentru a-ți atinge obiectivele!

Eperiența trăită ne-a conectat la cultura și tradițiile țării gazde, permițându-le elevilor să iasă din zona lor de confort și să se adapteze la o altă limbă.Din punct de vedere educațional, elevii au asimilat și aprofundat o multitudine de cunoștințe, iar lecțiile pe plan personal au fost de neuitat.

 • Sed diam nonumm
 • Nonummy nibh eui
 • Dignissim qui bland
 • Facilisis at vero
 • Ipsum dolor sit amet
 • Nibh euismod tincid
 • Sed diam nonumm
 • Sed diam nonumm

This is a paragraph of text waiting to be awesome content

50/lorem

This is a paragraph of text waiting to be awesome content

50/lorem

Title here

pof. BĂNCILĂ MIRELA

19

Competențe europene în turism și în gestiunea afacerii pentru integrarea pe piața muncii în UE

I’

ERASMUS2022-RO01-KA122-VET-000079423

tehnician în TURISM

efectuare de rezervări, confirmări, intrări/ieșiri ale clienților utilizând softul de la Recepție;

TURISM

rezervarea a unei camere de hotel sau a unei mese la restaurant

amenajarea spațiului de cazare, a sălii de mese

realizarea de mise-en-place în sala de servire

Experiența mea în această mobilitate a fost una fantastică.M-a ajutat să mă cunosc mai bine și să fiu mult mai sigur pe mine.Recomand tuturor acest proiect deoarece vă poate dezvolta ca oameni și de ce nu să vă alegeți o carieră în acest domeniu.

Amagdei Mihai

20

Afost o oportunitate de a-mi dezvolta cunoștințele și abilitățile în profilul ales, cât și pe plan personal.Pot spune că mă bucur de oportunitatea avută de a participa la acest proiect

Acest proiect a fost o experiență de nemaivăzut, ne-am unit colectivul și am reușit să rămânem cu amintiri și experiențe ce nu pot fi retrăite altundeva.

IORDACHE DENISA

21

 • Să mă dezvolt pe plan profesional și educațional
 • Să devin o versiune mai bună a mea și să mă bucur de tot ceea ce mă înconjoară

Aceasta experienta m-a invatat:

 • Sa fiu mai independentă și să am încredere in forțele proprii
 • Să interacționez cu oamenii

ForcoȘ diana sabina

22

Acest proiect m-a ajutat pe plan profesional, să îmi dezvolt cunoștințele și abilitățile în domeniul turismului, dar și pe plan personal, să am mai multă încredere în mine și în forțele proprii.

Experienţa mea în acest proiect a fost una de neuitat și nu regret nicio secundă că am participat în acest proiect. Am rămas cu amintiri și cu experiențe de neuitat.

ANA-MARIA MIHALCEA

23

Această experiență te va schimba și pe tine. Eu am învățat să fiu mai comunicativa și mai tolerantă cu persoanele din jurul meu, iar excursiile pe care le-am făcut vor rămâne de neuitat pentru mine.

Datorită acestui proiect, am avut oportunitatea de a cunoaște o limbă străină și cum să interacționez cu clienții și adaptarea într-un ambient diferit. Această experiență, mă făcut să realizez cât de importantă este interacțiunea cu persoane diferite și locul de munca.

Căiuțanu Ecaterina

24

TROCEA ANDREEA

25

Aceasta experiență m-a ajutat:

 • Să ma integrez pe piața muncii
 • Să învăț lucruri noi despre altă cultură
 • Să am mai multă încredere în forțele proprii
 • Să mă dezvolt pe plan profesional
 • Să mă bucur de toate locurile și să adun amintiri
 • Să fiu independentă.

Am avut activități captivante Am vizitat locuri de neuitat. Am cunoscut și foarte mulți oameni noi și deschisi.

Pentru mine această experiență a fost diferită și frumoasă.Am învățat cum să aranjez mesele și mi-am format noi deprinderi.

26

Sava Narcis Nicolas

Am legat prietenii noi și am avut parte de momente plăcute în cadrul proiectului

Prin acest proiect am învățat să lucrez în cadrul unui hotel și am reușit să comunic cu persoane din diferite părți ale lumii

27

IGĂ DAVID ANDREI

free time

XX

- chocholate con churros;- cină în familie;

free time

XX

timp liber ;vizite culturale;

http://www.tellusspain.com/

SALAMANCA oraș universitar vechi și atracție turistică

Tellus Spain SL

https://erasmusasachi.wordpress.com/

dezvoltarea comunicării profesionale, într-o limbă europeană

competențe ce duc la egalitate de șanse în muncă

înlesnirea dezinvolutirii interculturale

creșterea relizienței și a toleranței elevilor liceului;

Did you know...We retain 42% more information when the content moves? It is perhaps the most effective resource to capture the attention of your students.

With this function...You can add additional content that excites the brains of your students: videos, images, links, interactivity... Whatever you want!

With this function...You can add additional content that excites the brains of your students: videos, images, links, interactivity...Whatever you want!

Did you know...The window allows you to add more extensive content? You can enhance your genially by incorporating PDFs, videos, text... The content of the window will appear when you click on the interactive element.

Did you know...The window allows you to add more extensive content? You can enhance your genially by incorporating PDFs, videos, text... The content of the window will appear when you click on the interactive element.

Did you know that...In Genially, you will find over 1,000 ready-to-use and 100% customizable templates to pour your content into, which will help you in your classes?

With this function...You can add additional content that excites the brains of your students: videos, images, links, interactivity...Whatever you want!

Did you know...The window allows you to add more extensive content? You can enhance your genially by incorporating PDFs, videos, text... The content of the window will appear when you click on the interactive element.

50%

of our brain is involved in the processing of visual stimuli.

Did you know...The window allows you to add more extensive content? You can enhance your genially by incorporating PDFs, videos, text... The content of the window will appear when you click on the interactive element.

Did you know...We retain 42% more information when the content moves? It is perhaps the most effective resource to capture the attention of your students.

50%

of our brain is involved in the processing of visual stimuli.

Did you know...The window allows you to add more extensive content? You can enrich your genially by incorporating PDFs, videos, text... The content of the window will appear when clicking on the interactive element.

With this function...You can add additional content that excites the brains of your students: videos, images, links, interactivity...Whatever you want!

+12k

And the data will be stored in their brain

+85k

This will keep your class engaged.

With this function...You can add additional content that excites the brains of your students: videos, images, links, interactivity... Whatever you want!

Did you know...The window allows you to add more extensive content? You can enrich your genially by incorporating PDFs, videos, text... The content of the window will appear when clicking on the interactive element.

50%

of our brain is involved in the processing of visual stimuli.

With this function...You can add additional content that excites the brains of your students: videos, images, links, interactivity... Whatever you want!

With this function...You can add additional content that excites the brains of your students: videos, images, links, interactivity...Whatever you want!

50%

of our brain is involved in the processing of visual stimuli.

Did you know...The window allows you to add more extensive content? You can enrich your genially by incorporating PDFs, videos, text... The content of the window will appear when clicking on the interactive element.

50%

of our brain is involved in the processing of visual stimuli.

+45k

...Even if you explain it orally later

Did you know that...In Genially, you will find over 1,000 ready-to-use and 100% customizable templates to pour your content into, which will help you in your classes?

50%

of our brain is involved in the processing of visual stimuli.