Want to make creations as awesome as this one?

Transcript

ERGONOMIA

QUE ENS FA MAL AL ASSEURE MALAMENT

Com asseure bé

guia per asseure millor i escriure

Guillermina Vecchio Rivarola 1rC

Com escriure bé

És la disciplina que s'encarrega del disseny de llocs de treball, eines i tasques, de manera que coincideixin amb les característiques fisiològiques, psicològiques i les capacitats dels treballadors que s'hi veuran involucrats. Es busca en el sistema de les tres necessitats: humà-màquina-ambient. És una disciplina orientada sistemàticament, que s'aplica a totes les activitats on les activitats humanes amb les màquines.

Què és l'ergonomia?

Normalment, agafem el llapis de molt a baix i amb el puny tancat, però la forma correcta és agafar-ho d'una mica més enrere que hi hagi més espai a la punta després, obrim els dos últims dits de la mà el menique i l'anul·lar. El pes ha d'estar en el meniuque perquè així el pols no ens fa tremolar i el control el canell.

Com escriure bé

En asseure'ns malament nosaltres no sentim cap dolor, però en veritat sí que ens fem mal ja que la columna té una posició i al no respectar-la no es distribueix bé el pes del nostre cos i més endavant ens pot fer mal.

Que ens fa mal a l'asseure malament

Com asseure bé

La columna té dos moviments un de retroversió i l'altre d'anteversió el que ens ajuda a tenir una bona postura és la d'anteversió que és quan trèiem les natges per si la posem en retroversió el pes no es distribueix bé.

  • Genera experiencias con tu contenido.
  • Tiene efecto WOW. Muy WOW.
  • Logra que tu público recuerde el mensaje.
  • Activa y sorprende a tu audiencia.

Con las plantillas de Genially podrás incluir recursos visuales para dejar a tu audiencia con la boca abierta. También destacar alguna frase o dato concreto que se quede grabado a fuego en la memoria de tu público e incluso embeber contenido externo que sorprenda: vídeos, fotos, audios... ¡Lo que tú quieras!¿Necesitas más motivos para crear contenidos dinámicos? Bien: el 90% de la información que asimilamos nos llega a través de la vista y, además, retenemos un 42% más de información cuando el contenido se mueve.

¡Que fluya la comunicación!

¿Tienes una idea?

Aquí puedes incluir un dato relevante a destacar