Want to make creations as awesome as this one?

Transcript

Bezoek aan de bibliotheek in Mechelen

In de bibliotheek van Mechelen is er veel keuze.

Tof! Deze bezoeken we straks!

Heb jij al eens een bibliotheek bezocht?

Lees jij graag boeken of liever strips?

Wat is jouw adres (waar je nu bent: thuis/school/...)? Zoek dit op de kaart. De bibliotheek heet: 'Het Predikheren'. Het adres is: Goswin de Stassartstraat 88, 2800 Mechelen. Vind je dit op de kaart? Stippel jouw route uit.Heb je alle spullen mee? Dan vertrekken we! Zie jij een rode pijl? Klik zeker op het punt dat deze pijl aanwijst.

Ben jij klaar om mee naar de bibliotheek te gaan?

Zijn jouw boeken, strips, dvd's, ... al uit? Je kan deze teruggeven via deze inleverbus. Klik er maar op.

Welkom bij de bibliotheek!

De inleverbus

Hier kan je altijd boeken, strips, dvd's, ... van de bibliotheek inleveren. Dat kan zelfs als de bibliotheek gesloten is! Lees eerst zeker de uitleg. Zo weet je hoe het werkten wat je mag inleveren.Is het gelukt? Top, nu kan je andere boeken, ... ontlenen!

Kom binnen

Welkom!

Dit is de voordeur van de bibliotheek. Kijk eens hoe mooi deze is! Vroeger was dit gebouw een klooster. In de inkomhal vind je een mooie tekening. Kijk in de bibliotheek zeker goed rond want je vindt overal kunstwerken!Klik binnen eerst op de letter 'i' voor meer info. Opgepast, de deur opent automatisch.

Openingsuren

Is de bibliotheek vandaag open? Je vindt de openingsuren op dit informatiebord. Op de site (achter elk blauw woord zit een link of afbeelding) van de bibliotheek vind je deze informatie ook.Je hebt geluk, de bibliotheek is open! Sluit straks dit venster en klik op het hangbord met 'open': de voordeur zit om de hoek verstopt.