Want to make creations as awesome as this one?

Transcript

Entrevista a Maluks

Començar

La veu ben lliure

L'entrevista

Lectura d'entrevistes

explicació teòrica

organització

producció

roda de premsa

bateria de preguntes

documentació

Què és?

Roda de premsa

El grup de música

Grup de música dancehall, reggae, cúmbia i drum and bass

Maluks és un grup de música que canta en valencià i nasqué l'any 2019 al barri de Benimaclet.Està format per Marina Bolea, Laura Honrubia i Maria Deltell. Totes tenen un passat vital vinculat amb la música amb formació en diferents instruments.Les seues lletres tracten qüestions politicosocials des d'una òptica feminista i han col·laborat amb grups com La Fúmiga, Pupil·les, Tremenda Jauria, Dupla, entre d'altres.

Maluks

L'objectiu de l'entrevista és fer-se ressó d'un esdeveniment important a partir d'una conversa amb persones. En unes altres paraules, el nostre objectiu serà preguntar a les integrants de Maluks sobre la publicació del seu nou disc Cor i foc (2023).

Objectius/finalitat

La qualitat de les preguntes està directament relacionada amb el producte final. És a dir, una bona tria de preguntes serà la que decidirà si la nostra entrevista tindrà un contingut interessant, o per contra, serà avorrida de llegir.

Contingut

L'entrevista és un gènere periodístic en què un/a periodista dona a conéixer un personatge d'importància rellevant. Aquest gènere requereix una documentació i un enfocament global per poder tractar temes transversals.

Què és una entrevista

L'entrevista (part teòrica)

A Llegir!

  • Primera Fila
  • À Punt
  • Valenciaplaza
  • Enderrock

Llegim entrevistes!

El primer pas per realitzar una bona entrevista és llegir les entrevistes que ja s'han realitzat. D'aquesta manera evitarem caure en tòpics o fer preguntes que ja han sigut contestades anteriorment.A continuació, llegirem entrevistes (i notícies) publicades a diferents mitjans de comunicació sobre la publicació del nou disc de Maluks.

Documentació

Organitzem-nos

consell de redacció

Abans de la visita de Maluks organitzarem un consell de redacció en què els caps hauran de triar les preguntes finals.

Cap de redacció

En cada grup de 5 persones hi haurà un cap de redacció que serà l'encarregat de supervisar i corregir el treball de l'equip.

Grups de 5

Treballarem en grups de 5 persones i realitzarem una bateria de preguntes mitjançant una pluja d'idees.

L'organització és clau per a realitzar una gran entrevista.

organització

Planifiquem-nos!

Ací tenim un calendari amb allò que hem de fer fins a la roda de premsa

Planificació

Tot clar?

Recordeu que podeu utilitzar tots els recursos al vostre abast! Sobretot no s'oblideu la millor eina que teniu, la vostra imaginació i enginy. Endavant les atxes!

Anem Allà!