Want to make creations as awesome as this one?

Transcript

L'hort escolar 8

Start

parla

El zombi Boig està tornant a fer de les seues. Les hortalisses de l'hort diuen que el zombi Boig ha enviat al "zombi de la brossa" i necessiten ajuda. Segons m'han contat, aquest zombi està tirant llavors de brosses per tot l'hort i clar, amb tanta aigua i adob estan creixent més que les hortalisses. Hem d'acabar amb aquest zombie i la brossa de l'hort.

Segûent

parla

A veure... frenem una miqueta, sabeu el que és una "mala herba" o "brossa"?No són plantes violentes que van pegant i insultant a les altres i per això són roïnes i ningú vol acostar-se a elles, no, no, no... les "males herbes "o "brossa" són plantes que creixen per tot arreu, són molt fortes i sense que plantem la llavor creixen aprofitant l'aigua i els nutrients que nosaltres li donem a les nostres hortalisses.

Segûent

parla

Segûent

A

B

parla

Segûent

Si vos ho mostre així de segur que ho enteneu:

1r

2n

3r

4t

parla

Segûent

COM LLEVAR LA BROSSA

1

2

3

Segûent

parla

Missió

Per acabar amb el zombi de la Brossa heu d'anar a llevar les "males herbes" de l'hortet. Però, molt de compte, abans de llevar cap brossa heu d'estar segurs que són males herbes i no les hortalisses de l'hort... si lleveu les que no són, guanyarà el zombi Boig. Aquesta missió se l'encomane als alumnes de Pili. Prompte rebreu la data per a anar a l'hort.Ens veiem.

parla

PANELL DELS ZOMBIS

fi

SEQUERA

BROSSA