Want to make creations as awesome as this one?

More creations to inspire you

ONE MINUTE ON THE INTERNET

Horizontal infographics

SITTING BULL

Horizontal infographics

RUGBY WORLD CUP 2019

Horizontal infographics

GRETA THUNBERG

Horizontal infographics

FIRE FIGHTER

Horizontal infographics

VIOLA DAVIS

Horizontal infographics

Transcript

Edat dels metalls

Adipiscing elit, sed diam nonummy nibh

Edat mitjana

Euismod tincidunt ut laoreet dolore magna

Edat contemporània

Aliquam erat volutpat ut wisi enim ad minim

Neolític

Suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea comodo

Edat antiga

Duis autem vel eum iriure dolor in iusto

Edat moderna

Vulputate velit esse molestie consequat

Al llarg de la història

LOREM IPSUM DOLOR

Paleolític

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam.

PALEOLÍTIC

El paleolític comença amb l'aparició a l'Àfrica dels primers ésser humans.

S'organitzaven en grups reduïts.Obtenien els aliments per mitjà de la caça, la pesca i la recol·lecció.Vivien en coves o cabanyes.Utiltzaven ferramentes fabricades pedra tallada.

Van començar a crear ART.

Van descobrir el FOC.

NEOLÍTIC

En el neolític, van adoptar una manera de vida totalment diferent.Van abandonar la caça i la recol·lecció i van començar a cultivar i a domesticar animals.Es van fer sedentaris i fabricaven ferramentes de pedra polida.Van fabricar repicients de ceràmica.

puedes escribir un subtítulo aquí

Se sabe que en esta época se domesticaron algunos animales, y entre ellos, el primero, el perro. Para conservar la carne se usa el sistema del acecinado, secado al sol o salado, colocándola colgada en el centro de una figura de tres estacas con el suelo en el mismo vértice. La habilidad manual de los pobladores de la época se utilizaba en la preparación de trampas de cuerdas de cierta complejidad. El animal capturado por las cuerdas anudadas tendidas por el hombre, era rematado después por este. El desarrollo de las trampas coincide con el culto a la araña, extendido por todas las culturas neolíticas de Europa Occidental y otras.

EDAT DELS METALLS

L'Edat dels Metalls es destaca per ser l'etapa en la qual l'ésser humà va desenvolupar tècniques complexes per a manipular metalls, com el coure, el bronze i el ferro. Aquesta habilitat va permetre a algunes civilitzacions desenvolupar altres canvis econòmics, socials i culturals. El treball de metalls per a la creació d'utensilis, eines per a llaurar la terra, decoració i joies com accesorios.la agricultura, que es va incrementar i va millorar amb l'ús d'eines de pedra i de metall, a més de tècniques innovadores.

EDAT ANTIGA

Durant aquest període van aparéixer els primers Estats centralitzats, es va inventar l'escriptura, es van desenvolupar diferents sistemes polítics que segueixen van existir fins al dia de hui (com la monarquia i la democràcia), es va crear la moneda com a element fonamental per al comerç i es van idear centenars d'avanços tècnics que van permetre el va desenvolupar econòmic i cultural de la humanitat. Entre les seues civilitzacions més importants es destaquen l'Antic Egipte, les ciutats-Estat sumèries, la cultura grega, l'hel·lenisme i la civilització romana.

EDAT MITJANA

Primerenca Edat mitjana: Aquesta etapa va donar inici a la fi del segle V i s'estén fins a finals del segle VIII. Aquest període es va caracteritzar per la unió de dues cultures diferents d'aquella època: la llatina (descendent de la romana) i la germànica. Els regnes romanogermànics són cada vegada més freqüents. Les principals activitats econòmiques durant l'Edat mitjana van ser l'agricultura i la ramaderia. Eren la principal font de riquesa i la base de l'economia.

EDAT MODERNA