Want to make creations as awesome as this one?

More creations to inspire you

Transcript

InDIKA

argonautes

En línea

Activitats educatives 2023-2024

Comparteix

vISITES, apRENEM

tALLERS, eXPERIMENTEM

eMPORDÀna 't, SORTIDES

NOvetats !

El patrimoni industrial com a testimoni d’una activitat productiva és un recurs didàctic que permet assolir coneixements mitjançant l’experimentació. Els diferents tallers que us proposem tractem: el pa com aliment, l'energia hidràulica i els hàbits d'una bona alimentació.

Aquest curs escolar, podem treballar amb el nou audiovisual sobre com el fer el pa amb dos protagonistes, en Jordi Porterias, el mestre flequer i en Llonguet, una animació que l'acompanya per explicar als alumnes com es fa el pa. Recordeu que la visita dinamitzada: Joc de farions s'incorpora a la subvenció Indika! . Una visita on aprenem tot jugant, amb diversos reptes, les principals màquines de la fàbrica i el procés de transformació del blat en farina. Altres novetats, són els recursos on line que el servei educatiu ha preparat per les escoles: des dels models en 3D de peces del museu fins als vídeos educatius per fer a l'escola algunes activitats com un stop-motion per tal que els molins de la Farinera tornin a fer farina! O l’emblemàtic espai virtual de l'Ecomuseu Farinera per jugar i aprendre: El país dels Farinons! Tota la info a: https://www.ecomuseu-farinera.org/ca/recursos

Les diferents modalitats de visites ens apropen a la indústria farinera, a la molineria tradicional, el blat com a matèria primera, al pa com a producte alimentari i a l’energia hidràulica. Al llarg del recorregut pel museu els alumnes podran gaudir de diferents maquetes interactives.

L'espai "EmpordàNA'T" et permet descobrir la natura i passar mig dia o tot un dia, en funció de l'activitat educativa triada, aprenent de la mà de guies de natura professionals.

El país dels farinonsL'espai virtual de l'Ecomuseu Farinera per a jugar i aprendre. https://www.elpaisdelsfarinons.cat/ El país dels farinons'SIGNUP' | translate }} {{ 'BUTTON_TEXT_CA' | translate }} |{{ 'BUTTON_TEXT_ES' | translate...Elpaisdelsfarinons