Want to make creations as awesome as this one?

Transcript

Ha estat un trimestre ben mogudet de festivitats, aniversaris, trobades i molt més, i com sempre ens apuntem a tot el que poguem!

TRIMESTRE DE FESTIVITATS I MOLT MÉS

SEGUIM AL SOM COM SOM

NÚM. 2

Abril-Juny 2023

JA PORTEM 4 PROGRAMES I CADA VEGADA TENIM MÉS PROPOSTES PER PARLAR I GENT VALENTA PER FER-HO!

ES REEMPRENEN LES TROBADES ENTRE CLUBS

Amb la pandèmia, es van paralitzar les trobades entre les persones dels difernets Clubs Socials de Lleida. Aquest trimestre han tornat arrancar amb un Torneig de Tennis taula a Borges Blanques .

-EL NORD-

SANT JOAN

ALTRES

10

PROGRAMA DE RADIO

SORTIDES

09

06

SANT JORDI

03

LA REMONA

08

05

TORNEIG DE TENNIS TAULA

02

TALLER DE NUTRICIÓ SALUDABLE

07

TROBADA CONTRO-RECONTRO

04

DIA MUNDIAL DE L'ACTIVITAT FÍSICA

01

FETS DESTACATS DEL SEGON TRIMESTRE 2023

Abril-Juny 2023

14/04/23

Desprès del Torneig vam anar a dinar tots junts al parc del Terrall .Eperem que en pròximes edicions poguem aconseguir més bons resultats, no obstant estem esperant aquest dia amb candeletes!!

TORNEIG DE TENNIS TAULA

Va ser molt divertit i tot i haver entrenat ens van eliminar ben aviat. Excepte a la Gris que va aguantar fins a la tercera ronda.Va ser molt emocionant aconseguir una medalla, ja que molts de nosaltres no n'havien tingut mai cap. Ens va fer molta il.lusió!

Aquest any hem pogut gaudir del primer torneig de Tennis taula de Clubs Socials, amb el club de la Noguera, el Club Social del Pallars, la Bruixola de lleida i el Club Social el Compàs.

a Borges Blanques

Esperem que en pròximes edicions poguem aconseguir més bons resultats!

Vam donar un agradable passeig pel costat del Canal i vam acabar la marxa amb un esmorzar saludable a base de pa amb oli , pernil i fruita i llimonada natural. La celebració es va acabar amb una classe de zumba molt moguda i divertida.

Com cada any, hem participat en el Dia Mundial de l'activitat Física que organitza l'Ajuntament de Mollerussa, juntament amb altres entitats locals i escoles del Municipi.

DIA MUNDIAL DE L'ACTIVITAT FÍSICA

20/04/2023

Consectetuer adipiscing elit I

CELEBREM SANT JORDI

26/04/2023

Cada any al Club fem roses per celebrar aquest dia tan especial. Aquest any hem fet uns deliciosos "red velvets" i uns pràctics imants per a la nevera.Els tallers han estats molt divertis, malgrat que la recepta era una mica complicada. No obstant això, ha valgut la pena l'esforç perque els pastissos van sortir boníssims i els imants van quedar molt bonics.

Gaudim de les roses amb tots els sentits

Al Club tenim una tradició molt divertida: celebrem la "Remona", tots junt passada la Pascua.Ems vam reunir a la torre de la Tones per fer una graellada de carn que cuina el nostre president, el Lavin. Per millorar l'esveniment, aquest any hem fet la mona al taller dels berenars i ens va quedar espectacular amb l' ou de xocolata que ens va portat L'Edgar.Com sempre va ser un dia feliç en què vam compartir un bon menjar amb molt bona companyia.

LA REMONA

Els temes que hem tractat en les 6 sessions són:-Alimentació equilibrada -Taller pràctic d'anàlisi i elaboració d'àpats -Etiquetatge dels aliments -Taller pràctic de lectura etiquetes -Mites en alimentació -Àpats fora de casa

TALLER DE NUTRICIÓ SALUDABLE

Aquest trimestre hem tingut el plaer de rebre al Club a l'Alex Biosca, el nutricionista del CAP de Mollerussa.Amb ell hem apès a menjar de manera més saludable, a llegir les etiquetes i a descobrir la veritat que hi ha darrere d'alguns mites nutricionals, entre altres coses.Les diferents sessions han estat dinàmiques, divertides i enriquidores.

TROBADA CONTRO-RECONTRO

TORNEM A JUGAR A LA BOTIFARRA A VERDÚ.

Ha recuperat un esveniment molt esperat que va quedar interromput per la pandèmia. Ens hem trobat a Verdú per jugar i, com sempre, ha estat un plaer participa-hi.Hem d'agrair les activitat que han preparat per als no jugadors. Conèixer l'entorn i l'història dels nostres pobles ens fa estimar-los encara més.I hem guanyat el tercer premi. Segirem practicant per millorar!

proba aquesta recepta i cambiaràs d'opinió!

Creus que la verdura és aburrida??

LA RECEPTA DEL MÉS DE MAIG

TORNEM A JUGAR A LA BOTIFARRA A VERDÚ.

Aquest maig aprenem a cuinar una recepta amb carabassó bonissima, resultona i senzilla.Qui diu que la verdura és aburrida? Nosaltres no. Us convidem a fer-la recepta a casa!

23/06/2023

EL SANT JOAN DONA L'ENTRADA A L'ESTIU

Comencem l'estiu amb moltes activitats lúdiques i culturals per gaudir de l'estació. L'estiu no comença fins que celebrem Sant Joan amb coca, batut de préssec i cremem al foc tot allò del que ens volem despendre, i demanem nous desitjos!

La festa de Sant Joan; una celebració plena de tradicions i màgia.La revetlla de Sant Joan es una de les festes més populars i esperades al club. Aquest any hem fet coincidir l'aniversari de l'Ángel, el taller de cuina i Sant Joan.Em gaudit d'un batut de préssec amb coca i rituals per començar amb un moment màgic com és l'estiu.

Exposició Faraó

Hem conegut, a traves de les pedres, com viviem els egipsis fa milers d'anys, quins eren els seus deus i com treballavem la terra.

Aquest més hem gudit de sortides per partida doble. Primer vam anar a Lleida a veure l'exposició Faraó.

SORTIDES

ARQUEOLOGIA I PLATJA

El 30 de juny vam poder gaudir d'un bon dia assoleiat de platja amb els companys i companyes del SRC acompanyat de banyet, dinar, passejada pel port i bona companyia!

Escapada a la platja de Cambrils

PROGRAMA DE RADIO

Tots aquests programes els podeu escoltar a la pàgina web de Radio Ponent com a podcast del programa Som com Som.El proper programa no s'emetrà fins a finals de setembre. Ja us anirem informant a les xarxes socials!

Durant aquest trimestre el progrma de Radio ha seguit treballant i amb noves veus valentes per explicar les seves experiències en primera persona sobre la salut mental.

SOM COM SOM

En el segon programa de radio van parlar sobre la relació del bullying i la salut mental, en el 3r sobre l'estigma que pateixen les persones amb un TMS, les seves vivències i el que va represntar el mural inclusiu que vam pintar a Mollerussa, amb el testimoni del Lluc, l'artista!

i l'últim programa avans de vacances, vam parlat sobre quin és el circuit que es segueix quan algú presenta cert malestar a nivell de salut mental, i podreu escoltar algunes de les mancances en que es troben les persones que pateixen algun TMS dins d'aquest circuit de salut com també en altres àmbits.

Cada cop tenim més veu, i ens sentim més valentes

dinàmiques que ens ho fan passar pipa!

La tecnologia està a l'abast de tothom però en sabem molt poc de fer-la anar. Així que amb el projecte del teatre de Titelles i la revista electrònica del club estem aprenent a utilitzar eines bàsiques per fer ús d'això que tant ens pot facilitar la vida com també ens dona forces mals de cap.

COMPETENCIES TIC...UN MÒN FORÇA DESCONEGUT

MOLTES ALTRES COSES

Esperem que al trimestre que ve en podeu veure el resultat!

...i més coses!

seguim avançant el projecte titelles