Want to make creations as awesome as this one?

Transcript

IMPORTANT: Abans de seguir les passes d'aquesta guia, assegurau-vos que el termini d'inscripció està obert.

Com dur a terme la sol·licitud d'inscripció per a l'activitat formativa «Habilitats per al teletreball»

El primer que heu de fer és entrar a la Intranet. Per fer-ho, anau a l'adreça web https://intranet.caib.es. Una vegada que us heu autenticat, veureu la pantalla que teniu a la dreta. A continuació clicau a l'enllaç «Portal de Serveis al Personal».

Una vegada que heu entrat en el Portal de Serveis al Personal, seleccionau, en el menú de l'esquerra, «Formació de l'EBAP» > «Sol·licitud de cursos». A continuació, seleccionau la vostra illa i el programa de formació «Programa d'Autoaprenentatge 2023» (o el corresponent a l'any en curs). A continuació, clicau a l'enllaç «Cerca».

Després d'haver fet la cerca, revisau la vostra adreça de correu electrònic i llegiu les condicions. Localitzau el nom del curs a la llista. Fixau-vos en les dates de realització i, si escau, clicau sobre la icona de la fletxa per veure més dades, tal com es veu en l'exemple.

Una vegada que hàgiu vist tota la informació del curs, clicau sobre l'enllaç «Torna».

Si estau d'acord amb les condicions i les dates, seleccionau l'opció «Heu llegit les condicions i estau d'acord». Després, clicau sobre la icona amb el signe «+».

Confirmau la vostra acció. Per fer-ho, clicau sobre el botó «D'acord».

Com a passa final, podeu comprovar que el procés ha anat bé, si anau, mitjançant el menú de l'esquerra, a l'apartat «Formació de l'EBAP» > «Cursos sol·licitats». En la llista que se us mostrarà, heu de poder visualitzar el curs «Habilitats per al teletreball».