Want to make creations as awesome as this one?

Acest modul își propune să definească unele dintre subiectele referitoare la leadership într-o comunitate.

More creations to inspire you

Transcript

MODUL 14: Povestea mea - Eu și comunitatea mea(recomandat pentru liderii comunității sau pentru cei care doresc să devină lideri).

START

Povestea mea

Următorul

Cu toții (conștient sau nu) vrem să facem parte dintr-o comunitate. Această dorință este de fapt unul dintre principalele noastre impulsuri evolutive. În mod ideal, comunitatea este un loc în care ne simțim în siguranță și iubiți, unde suntem alături de oamenii cărora le aparținem și unde putem fi noi înșine. Nu există măști sau încercări de „încadrare”, ci doar un sentiment de calm, apartenență și acceptare.

Submodul 14.2: Ce înseamnă să fii într-o comunitate?

Crearea de comunități este dificilă în societățile în care ne-am petrecut viața construind ziduri, blocându-ne reciproc și revendicându-ne spațiul. Granițele sunt importante și a avea propriul spațiu este valoros, dar a crea spațiu pentru alții în viața noastră este esența a ceea ce înseamnă a construi o comunitate.

Următorul

Comunitatea înseamnă schimb de valori, dialog, colaborare, ajutor. Comunitatea este creată doar prin actul individual de bunătate, deschidere și curaj.

Următorul

Vom lucra împreună pentru a învăța despre noi înșine, împingând narațiunile sociale care ne separă, luând măsuri în probleme importante de justiție socială, totul în timp ce învățăm cum să aducem fericirea și conexiunea înapoi în viețile noastre prin povestiri.

Următorul

Ai finalizat cu succesSubmodulul 14.2!

MODUL 14: Povestea mea - Eu și comunitatea mea