Want to make creations as awesome as this one?

Transcript

Nézzük meg

Leveled érkezett

Szerelmi kalandtúra 7 próbája

kezdés, kattints ide!

A szerelmi kalandtúra 7 próbájának mindennapi feladata, hogy öleld meg naponta min. 2x a házastársadat és mondd neki, SZERETLEK!

Szerelmi kalandtúrátok 1. napja február 12-e, vasárnap Nyitó Szent Liturgia 09 órai kezdéssel a Szikszói Istenszülő születése görögkatolikus templomban.

1. nap

Szerelmi kalandtúrátok 2. napja
Egy pohár jó bor mellett BINGÓ! Vegyetek elő két lapot és írjatok rá külön-külön három (3) olyan eseményt, amely meghatározó volt a tavalyi évben. Minden közös találatnál bingótok van, ekkor csókoljátok meg egymást! Ha nincs bingótok, koccintsatok és csókoljátok meg egymást, majd beszéljetek az eseményekről. Egészségetekre!

2. nap

02.13. hétfő, 18 óra parókia/ otthonodHa a közös összejövetelt választod, egymás örömeiben osztozhatunk és a Biblia segítségével erősíthetjük hitünket!

Ha nem tudsz csatlakozni a programhoz, este egy közös édes-kettesben vacsora a feladat!
Szerelmi kalandtúrátok 3. napja

Jelentkezni 01.30. 19 óráig lehet a szikszói gk. templomban, vagy Gábor atyánál: 0630 5446361

Pál Feri atya előadása élőben Baktakéken 17:30-as kezdéssel, majd egy közös vacsora a halmaji Velvet étteremben.

3. nap

kedd, Valentin napErre a napra közös programlehetőséggel készülünk, mely regisztrációhoz kötött!

4.nap

Szerelmi kalandtúra 4. napja, szerda

Örömöt adni és kapni egyszerre szükség és boldogság!RÁD BÍZOM MAGAM! Próbáljatok meg egész nap egymás kedvében járni. Jól gondoldjátok végig, mi tenné a másik számára ezt a napot emlékezetessé. Még reggel beszéljetek egymásnak a tervetekről, hogy az beilleszthető legyen a napi menetbe és ha szükséges, fel tudjatok készülni rá.

Szerelmi kalandtúrátok 5. napja csütörtök

5.nap

"A nap ne nyugodjék le haragotok fölött." Ef.4-26 Gyónási lehetőség és együtt imádkozás az esti szertartáson. Páros feladat: Bontsatok fel egy üveg bort ésha bármi sérelmet hordozol, azt ezen a napon mondd el a kedvesednek őszintén, tisztelve a másikat, hiszen gyakori, hogy amit mély fájdalommal megél az egyik fél, annak okára a másik nem is emlékszik. Ha ilyen nincs, egy jó bor mellett egy csendes beszélgetés mindig jól jön.

Ezen a napon csatlakozunk az országos programsorozathoz, online formában.
Szerelmi kalandtúrátok 6. napja péntek, 18:00
https://www.facebook.com/hazassaghete
Előadó: Dr. Gerberné Farkas Zsuzsanna mentálhigiénés tréner, párkapcsolati coach.

6. nap

A kiemelkedően eredményes házasságok 7 szokása. Hogyan alakítsunk ki időtálló házasságot időtálló alapelvekkel? Online előadás a Házasság hete Facebook-oldalán: https://www.facebook.com/hazassaghete

Zárhatjátok a napot egy jó filmmel: Beugró a paradicsomba
https://drive.google.com/file/d/1_SuRlXMy27mR93uYqfUk6tVThxgnOM8r/view?usp=sharing

Szerelmi kalandtúrátok 7. napja szombat

7. nap

Minden perc értékes , ezt soha ne feledd! A nap folyamán gondolj a párodra és 5 pozitív tulajdonságot gyűjts össze róla, amit kis cetlikre írj fel! Ezeket helyezd el jól látható helyre, hogy azonnal észrevegye azt!Indíthatjátok a napot egy szál rózsával, ágyba kávéval, reggelivel...hogy a záróeste jól alakuljon!

A záró napi Szent Litugián a házaspárok megáldását követően az Inkubátorházba fogunk átmenni, ahol egy meglepetés vár mindenkit!

Örökkön..

Hálaadás és Áldás az eddigi évekért, a jövő örömteli pillanataiért, hitért, egészségért és erőért, hogy türelemmel, egymás kezét fogva tudjunk haladni a mennyország felé.