Want to make creations as awesome as this one?

Transcript

L'hort escolar

Start

MISIONs

Bon dia xiquets i xiquetes, soc el capità Gira-sol.L'escola Gabriel Miró de Benidorm ha sigut sel·leccionada per a crear un súper hort escolar. Vosaltres, alumnes de l'escola sereu els encarregats de fer-ho.Que? No sabeu que és un hort escolar? Sabeu quines ferramentes utilitzar?Necessiteu un entrenament rural! Aneu cap a la missió 1 per a començar.Si ho feu bé, rebreu un ESTEL.

parla

Comença per la missió 1

Missió 1

comença

Missió 1

Bon dia alumnes. Anem a començar amb la feina forta. El primer que hem de fer serà esguellar els sacs on hi ha terra enriquida. La terra enriquida és una barreja de terra amb fulles i brosses triturades, d’aquesta manera la terra té molts més nutrients per a les plantes.Les ferramentes que utilitzarem són les següents:

Una vegada estiguen els sacs trencats haurem de posar la terra enriquida dins del bancal què serà el nostre hort.De segur que sabeu el nom d’aquestes ferramentes en castellà però, quan anem a l’hort parlarem en valencià...La llengua de la terreta. Així que estaria molt bé que sabéreu els noms d’aquestes ferramentes en valencià el dia que comencem l’hort.

activitat

Parla

Hola,soc la mestra de pronunciació valenciana, m'ha dit el capità Gira-sol que per a poder treballar en l'hort escolar heu de conéixer el nom d'aquestes ferramentes. Vaig a ajudar-vos, repetiu amb mi.

AIXADA

RASTELL

CARRETÓ

PALA

aconseguit

Parla

MISSIÓ 1 COMPLETADA

ESTEL ACONSEGUIT

Parla