Want to make creations as awesome as this one?

Transcript

NO VULL SER UNA “DONA” ARTISTA, VULL SER ARTISTA I PROU.

Fem un punt i apART

Conclusió/Avaluació

ENS APLAUDIM

ENS ARREMENGUEM

ENS INSPIREM

PROVOQUEM

Fases

ODS

Objectius

Justificació

Introducció

INTRODUCCIÓ

El Projecte Fem un punt i apART culmina amb una exposició artística realitzada per l'alumnat de Cicle Superior i inspirada amb l'obra de pintores i compositores del segle XX i XXI.Per a realitzar l'exposició artística s'ha treballat amb la figura de dues artistes: Yayoi Kusama i Georgia O'Keeffe. La primera d'elles coneguda dins de l'art contemporani i la segona inclosa dintre de l'art de vanguardia. A nivell musical s'ha estudiat les obres i composicions de Clara Schumann, Amy Beach, Celia Torrá, Lili Boulanger, Ruth Crawford i Grazyna Bacewicz.Amb la voluntat de visibilitzar el talent femení que durant molts anys ha estat invisibilitzat s'ha pretès que en aquest projecte predomini el nom de DONES creatives i creadores. #8MCadaDia

Coneixements previs: QUI VA COMPONDRE AQUESTA OBRA MUSICAL?

En 83 anys d'història, cap directora d'orquestra ha estat convidada a portar la batuta en el que es considera el concert més famós del món.

+ info

+ info

03

Visibilitzar la dona artista.

02

Descobrir dones del món de l'art al llarg de la història de diferents cultures, èpoques i estils, mitjançant la percepció i la vivència, per desenvolupar la curiositat, el respecte i el gaudi.

01

Investigar i analitzar diferents composicions musicals i els seus contextos, emprant diversos canals i mitjans d’accés a la informació, per desenvolupar el pensament propi, la identitat cultural i l'esperit crític.

Play

+ info

Es tracta d’erradicar la violència i la discriminació contra les dones, així com d’assegurar que tenen les mateixes oportunitats que els homes en tots els àmbits de la vida. Això vol dir acabar amb totes les formes de violència contra les dones, inclosa l’explotació sexual. Aquest ODS també ens impulsa a treballar per a la igualtat de dones i homes en l’àmbit laboral i a combatre la discriminació salarial, així com promoure la conciliació de la vida personal, familiar i laboral. Cal treballar pel reconeixement i el repartiment de les cures i del treball a l’esfera familiar. Finalment, també s’ha de vetllar per la participació plena i efectiva de les dones, i per la igualtat d’oportunitats en el lideratge de la vida pública.

ODS 5. Aconseguir la igualtat de gènere i empoderar totes les dones i nenes

ODS

ODS 5. Aconseguir la igualtat de gènere i empoderar totes les dones i nenes

PROVOQUEM: DONES PINTORES

+ info

+ info

"Em vaig adonar de que podia dir coses amb el color i les formes que no podia dir de cap altra manera, coses per les quals no tenia paraules".

"Des de petita sempre he pintat amb punts. La terra, la lluna, el sol i els éssers humans representen punts; una sola partícula entre mils de milions"

GEORGIA O'KEEFFE

YAYOI KUSAMA

Grazyna Bacewicz

Ruth Crawford

Lili Boulanger

ENS INSPIREM: DONES COMPOSITORES

Celia Torrá

Amy Beach

Clara Schumann

Yayoi kusama

Georgia O'keeffe

Ens aplaudim

Revista digital Fem un punt i apART

Gràcies