Want to make creations as awesome as this one?

Transcript

CALENDARI D'ADVENT

Advent vol dir arribada. què arriba? el 25 de desembre, el dia Del naixement de Jesús. És un compte enrere per preparaR-nos per aquest dia tan important. Cada casella amaga una sorpresa a dins PER ajudar-te a descobrir l’autèntic significat del Nadal.

2

2022-2023

QUINA SORPRESA AMAGA EL DIA D'AVUI?

El Pessebre de l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona

Pat el carter - El mitjó de Nadal volador

Els Reis d'Orient i el misteri del camell perdut

Tots junts, és millor.

El Nadal d'en Nicolàs Capítol de dibuixos animats de la sèrie francesa El petit Nicolàs

El Nadal d'en Nicolàs Capítol de dibuixos animats de la sèrie francesa El petit Nicolàs

Bon Nadal del programa Babaclub

Cançó Ja arriba el Nadal

LES FESTES PER FI!

Les figures del pessebre

L'estrella de Nadal Un home que viu en un turó busca l’estrella perfecta per al seu arbre de Nadal. Tot i això, tot el que aconsegueix són estrelles lletges deformes. Just quan està a punt de rendir-se, apareix una estrella perfecta al cel. Prova formes i mitjans per aconseguir aquesta estrella sorprenent. Però els seus esforços són inútils i, fins i tot va acabar perdent l'arbre de Nadal... o no? A vegades aconseguir fer les coses ben fetes, vol un bon esforç! Però quan aconseguim fer-les, estem molt contents!

Què seria del Nadal sense amor?

El Nadal del senyor Branquilló i L'escombra voladora

Anunci de Sainsbury: El millor regal.

Les Tres Bessones i l'Estel de Nadal Les tres bessones ajuden la mare a decorar l’arbre de Nadal i això està molt bé! Nosaltres també fem coses per ajudar els altres. Cada vegada que ajudem, col·laborem,… brillem com l’estrella! Aquest advent més que mai hi pensem!

Cançó El Nadal ja és aquí de la companyia d'espectacles El Pot Petit.

La nova versió de la Cançó de Nadal d'Antoni Tolmos

L'esperit del Nadal: tot ens recorda que Nadal s'atansa

Ja arriba Nadal!

Conte Les Festes de Nadal

Nadala Un camell d'Orient Ens estem preparant per la festa de Nadal en què els cristians fem memòria de la vinguda de Jesús, el Fill de Déu, al nostre món per viure entre nosaltres. Avui ens preparem per la gran diada: fem el pessebre, engalanem l’arbre, preparem el tió,... Us convidem a fer uns moments de silenci i a escoltar aquesta música que ja ens porta el Nadal.

Nadal és la celebració del naixement de Jesús. Li volem oferir el millor de cadascú de nosaltres. Estem contents i per això ho celebrem!