Want to make creations as awesome as this one?

Transcript

Calendari d'Advent

2

ADVENT VOL DIR ARRIBADA.I què arriba? Arriba una data importantíssima, el 25 de desembre, el dia que celebrem el naixement de Jesús. És un compte enrere per anar preparant-nos per aquest dia tan important.Cada casella amaga una sorpresa a dins que vol ajudar-te a descobrir l’autèntic significat del Nadal.

2022-2023

DESCOBERIX QUINA SORPRESA AMAGA EL DIA D'AVUI

L'advent comença. És temps d'esperança i il·lusió, ens preparem per rebre el Nadal amb els cors oberts. Prenem-nos un moment per reflexionar visualitzant el curt Aquest Nadal il·lumina el món.

Experiment Nadalenc. ALERTA! No et deixarà indiferent!

Escolta El Nadal no té impossibles, la nadala més optimista d'aquestes festes composta per Manu Guix i cantada per tot l'equip d'Els Optimistes de Catalunya Ràdio.

Celebrar plegats, tots junts, ens fa sentir genial.

Temps pel compromís. Continuem el camí de l'Advent que porta a Nadal. Com ho portes? Quines passes o accions fas? Saps donar part del teu temps i de tu mateix a algú que ho necessita? Saps obrir la porta del teu cor? És una porta que només tu pots obrir perquè s'obra des de dins... Ja has tingut experiència que això et fa estar més content. És el fruit de ser generós. Visualitza el vídeo Cadena de favors:

Aquest Nadal l'esperança és el regal.

Les tradicions catalanes ens ajuden a viure el Nadal. Escolteu la cançó "El caganer".

Els millors regals valen molt poc. Escolta la cançó Happier:

Què seria del Nadal sense amor?

Nadal canvia molt però, hem de saber quin és el veritable Regal per a aquestes festes. Ell és el regal.

Mireu i reflexioneu sobre el vídeo Christmas is for sharing: El vídeo està basat en fets reals de la 1a Guerra Mundial, en la batalla de Verdún del 24 de desembre de 1914. Durant la nit i el dia de Nadal molts soldats d'ambdós costats, tropes britàniques i alemanyes, es van barrejar, van compartir i intercanviar menjar i records i fins i tot van jugar junts a futbol.

Per molts de nosaltres les festes de Nadal són moments de molta alegria. Però hi ha gent que ho continua passant malament. Escolta la cançó L'esperit del Nadal d'Eduard Boada i comparteix el que et suggereix:

La gent que t'estima et cuida sempre i fa moltes coses per tu. Sigues agraït i valora-ho encara que passis moments difícils. Mira Màgia, un conte de Nadal:

Tot ens recorda que Nadal s'atansa. Mira el vídeo L'esperit del Nadal:

En aquest temps d'espera, tothom estarà disposat a posar en marxa aquesta idea de fer bones accions pels altres. Som capaços de millorar petites coses o potser, coses més grans pels altres? Mira el vídeo Comença una cadena de favors:

Aquest és el Pessebre de l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. Estigues atent que veuràs els autèntics Reis Mags de l'Orient.

En aquest Advent has fet bones accions pels altres. En aquest temps d'espera has aconseguit preparar-te com cal. Ja pots posar l'estrella de Nadal que t'ha anat guiant fins al pessebre. Nadal és celebració. Visualitza el vídeo The big night.