Want to make creations as awesome as this one?

Transcript

CALENDARi d'advent

Nadal 22

start

comença l'advent

Aquest any, presentem una corona d’advent una mica diferent....“Advent” és una paraula provinent del llatí i que significa “vinguda”, ja que és el temps litúrgic de la preparació de la vinguda del Senyor en el misteri de Nadal. És un temps que ens convida a tenir una actitud d’esperança, de vetlla, de treballar cada dia preparant els camins del Senyor.

Però, com és el món que espera l’arribada de Jesús? Com està la nostra “casa comú”? No seria bo preparar la nostra casa, el nostre món, procurant que Jesús arribi enmig d’un món més sa i sostenible? Així doncs, la nostra corona d’advent serà un pel diferent...Cada setmana anirem posant llum sobre una de les cinc esferes en què es divideixen els objectius del desenvolupament sostenible que han d’ajudar el nostre món, la “nostra casa comú”, a recuperar-se i adaptar-se als nous temps.

Calendari d'advent!

Aquest calendari ens ajudarà a anar reflexionant cada dia sobre alguna actitud personal o grupal que ens pot ajudar a arribar preparats al Nadal!

Novembre

El camí de l'advent

31

1

2

3

4

5

30

7

8

9

10

11

12

6

14

15

16

17

18

19

13

21

22

23

24

25

26

20

28

DESPERTA! Lectura del llibre d’Isaïes (Is 2,1-5) Paraules revelades a Isaïes, fill d’Amós, sobre Judà i Jerusalem. Als darrers temps s’alçarà ferma la muntanya del temple del Senyor al cim de les muntanyes i per damunt dels turons. Totes les nacions hi afluiran, hi aniran tots els pobles dient: «Veniu, pugem a la muntanya del Senyor, al temple del Déu de Jacob, que ens ensenyi els seus camins i seguim les seves rutes; perquè de Sió en surt l’ensenyament, de Jerusalem, l’oracle del Senyor.» Ell posarà pau entre les nacions i apaivagarà tots els pobles, forjaran relles de les seves espases i falçs de les seves llances. Cap nació no empunyarà l’espasa contra una altra, ni s’entrenaran mai més a fer la guerra. Casa de Jacob, veniu, caminem a la llum del Senyor. La PAU, segons els ODS engloba aquells objectius que ens ajudaran a fomentar societats pacífiques, justes i inclusives... "La Pau comença amb un somriure" (Mare Teresa de Calcuta) Pensa en algú amb qui et costa compartir, amb qui has tingut algun problema o discussió...i dedica-li un somriure, una bona paraula... PREGÀRIA Senyor, fes-me un instrument de Tu pau; on hi ha odi, deixeu-me sembrar; on hi ha lesió, perdó; on hi ha dubtes, fe; on hi ha desesperació, esperança; on hi ha la foscor, la llum; i on hi ha tristesa, alegria.

29

PAU “Per aconseguir la pau es necessita valor, molt més que per fer la guerra”. (Papa Francesc) Tens valor? Quan veus alguna injustícia entre els teus companys, quina és la teva actitud? Pensa en alguna situació concreta similar que hagis viscut i escriu en un paper quina ha estat la teva resposta i si penses que hauries pogut actuar diferent. PREGÀRIA Pare, que mireu per igual tots els fills vostres que veieu enfrontats. Nostre, de tots. Dels 7500 milions d'homes i dones que poblem la terra, sigui quina sigui la nostra edat, el nostre color o el nostre lloc de naixença. Que esteu en el cel i a la terra, en cada persona, en els humils i en els qui sofreixen. Sigui santificat el vostre nom, no pas, però amb la fressa de les armes, sinó amb el murmuri dels cors. Vingui a nosaltres el vostre regne, el regne de la pau i el regne de l'amor. I allunyeu de nosaltres els regnes de la tirania i de l'explotació. Faci's la vostra voluntat, sempre i arreu. Així a la terra com es fa en el cel. Que els vostres designis no trobin obstacle en els fills del poder. El nostre pa de cada dia, que està pastat amb la pau, amb la justícia i amb l'amor. Doneu-nos, Senyor, el dia d'avui, perquè demà pot ser tard. Els míssils apunten i potser la bogeria els pots disparar. I perdoneu les nostres culpes. No com nosaltres perdonem, sinó com Vós perdoneu, sense lloc per a l'odi i la rancúnia. I no permeteu que nosaltres caiguem en la temptació d'emmagatzemar el que no ens heu donat, d'acumular el que altres necessiten, o de mirar amb recel qui tenim al davant nostre. Ans deslliureu-nos de qualsevol mal que ens amenaci. De les metralladores, dels míssils, dels milions de tones d'armes. Perquè som molts, Pare, els qui volem viure en la pau Amén.

30

JUSTÍCIA “La pau ha de construir-se sobre la justícia, el desenvolupament humà integral, el respecte dels drets humans i la custòdia de la Creació” Papa Francesc Potser no sempre actuem justament...de vegades, l'enveja, la por, l'avaricia ens fan actuar contràriament. Pensa en algun moment on has actuat de forma injusta i pensa què hauria passat si haguessis fet just el contrari. PREGÀRIA Senyor, tu enviares el teu Fill per complir tota justícia. Proclamà benaurats els homes i les dones entossudits en què hi hagi justícia per a tothom. Posà la llei al servei de la persona, i no volgué fer l'home esclau de la norma. Pare just i Déu de la justícia, els homes hem creat un món de lleis injustes, de repartiments injustos. Els pobres, els desheretats, els explotats, s'han dut sempre la pitjor part del repartiment. Les injustícies tenen nom: fam, dolor, analfabetisme, atur, nens sens pàtria, homes i dones sense terra i sense sostre. Senyor, que arribi el teu Regne i la seva justícia, perquè saltin de goig els qui han plorat llàgrimes de rebel·lia, sota la bota injusta dels poderosos, els pobles espoliats i la seva gent a qui hem negat el pa i la sal a la taula comuna preparada per a tots i per tu generosament abastida. Senyor, només cessarà la fam de pa, d'igualtat, d'humanitat i de cultura, quan els famolencs i assedegats de justícia sadollin la seva fam i la seva set i quedin tips.

1

IGUALTAT “La igualtat consisteix en saber que, encara que no som iguals, ens hem de tractar com a iguals". Avui us proposo mirar més enllà de nosaltres mateixos...penseu en situacions de desigualtat que veieu a la societat que ens envolta...les escriviu en un post it i les poseu en un lloc visible de l'aula...comenteu-les en veu alta amb el professor/a. PREGÀRIA Senyor Jesús, quan estaves a punt de donar la teva vida per nosaltres, resar al Pare: “No prego només per aquests, sinó també per tots aquells que creuran en mi per la seva paraula. Que tots siguin un, com tu, Pare, ets en mi i jo en tu. Que ells també siguin un en nosaltres…” Avui, quan ens enfrontem una vegada més amb la divisió i el conflicte causats pel pecat del racisme, unim les nostres veus a la teva veu i resem: Que tots siguem un— totes les nacions i races, joves i grans, propers i llunyans. Que tots puguem sentir-nos com un— estimats, no temuts. Fora de perill, no insegurs. Valorats, no menyspreats. Elevats, no derrotats. Que tots treballem com un—no per enderrocar, sinó per construir. No només per aturar la violència, sinó també per promoure la pau. No només per restablir l’ordre, sinó també per garantir la justícia. No per afavorir uns quants, sinó per defensar la dignitat i els drets de tothom. Que tots siguem un. Que tots ens reconeguem com una família, com a fills i filles de Déu. Que estiguem units aquí en aquesta terra, i que els nostres llaços de caritat i amor ens portin a la vida eterna. Amén

2

RESPECTE “la màxima expressió de l’amor és el respecte a un mateix i als altres” Acaba aquesta primera setmana pensant en alguna acció que puguis fer envers algú proper a tu...demostra-li el teu amor i el respecte que sents per ell/a. PREGÀRIA Senyor, Ensenyeu a veure darrere de cada persona un germà. Algú que s'amaga, amb els seus sofriments i les seves alegries. Algú a qui moltes vegades fa vergonya el presentar tal com és. Senyor, feu-nos descobrir darrera de cada rostre, en el fons de cada mirada, un germà semblant a Vós, i al mateix temps completament diferent als altres.

3

27

DILLUNS

DIMARTS

DIMECRES

DIJOUS

DIVENDRES

DISSABTE

DIUMENGE

Holiday

Study for exam!

Holiday

Lorem's birthday!

 • Magna Lorem. (1989). Lorem ipsum dolor sit (2.a ed., Vol. 3): Dolorelabore.
 • Magna Lorem. (1989). Lorem ipsum dolor sit (2.a ed., Vol. 3): Dolorelabore.
 • Magna Lorem. (1989). Lorem ipsum dolor sit (2.a ed., Vol. 3): Dolorelabore.
 • Magna Lorem. (1989). Lorem ipsum dolor sit (2.a ed., Vol. 3): Dolorelabore.
 • Magna Lorem. (1989). Lorem ipsum dolor sit (2.a ed., Vol. 3): Dolorelabore.
 • Magna Lorem. (1989). Lorem ipsum dolor sit (2.a ed., Vol. 3): Dolorelabore.
 • Magna Lorem. (1989). Lorem ipsum dolor sit (2.a ed., Vol. 3): Dolorelabore.

Materials Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit himenaeos diam sociis, luctus fringilla gravida non pretium.

 • Commodo integer nisi aenean, at iaculis lacus tempus nulla parturient condimentum tempor litora.
 • Dis sociosqu non natoque ac ligula curabitur eleifend lobortis porta laoreet, class et aliquet nunc sapien est in vivamus diam.
 • Magna fames tellus ullamcorper congue praesent duis justo sed.
 • Vitae porta eros non ullamcorper sapien odio velit hac, id euismod conubia luctus cubilia natoque venenatis quam.
 • Pharetra potenti fringilla rhoncus taciti magnis ad.

deSembRE

El camí de l'advent

28

29

30

1

IGUALTAT “La igualtat consisteix en saber que, encara que no som iguals, ens hem de tractar com a iguals.” Avui mirem més enllà de nosaltres mateixos...escriu en un post it situacions que veiem al món on es posa de manifest la desigualtat. Poseu-ho en un lloc visible de la classe. PREGÀRIA Senyor Jesús, quan estaves a punt de donar la teva vida per nosaltres, resar al Pare: “No prego només per aquests, sinó també per tots aquells que creuran en mi per la seva paraula. Que tots siguin un, com tu, Pare, ets en mi i jo en tu. Que ells també siguin un en nosaltres…” Avui, quan ens enfrontem una vegada més amb la divisió i el conflicte causats pel pecat del racisme, unim les nostres veus a la teva veu i resem: Que tots siguem un— totes les nacions i races, joves i grans, propers i llunyans. Que tots puguem sentir-nos com un— estimats, no temuts. Fora de perill, no insegurs. Valorats, no menyspreats. Elevats, no derrotats. Que tots treballem com un—no per enderrocar, sinó per construir. No només per aturar la violència, sinó també per promoure la pau. No només per restablir l’ordre, sinó també per garantir la justícia. No per afavorir uns quants, sinó per defensar la dignitat i els drets de tothom. Que tots siguem un. Que tots ens reconeguem com una família, com a fills i filles de Déu. Que estiguem units aquí en aquesta terra, i que els nostres llaços de caritat i amor ens portin a la vida eterna. Amén

2

RESPECTE “la màxima expressió de l’amor és el respecte a un mateix i als altres” Acaba aquesta primera setmana pensant en alguna acció que puguis fer envers algú proper a tu...demostra-li el teu amor i el respecte que sents per ell/a. PREGÀRIA Senyor, Ensenyeu a veure darrere de cada persona un germà. Algú que s'amaga, amb els seus sofriments i les seves alegries. Algú a qui moltes vegades fa vergonya el presentar tal com és. Senyor, feu-nos descobrir darrera de cada rostre, en el fons de cada mirada, un germà semblant a Vós, i al mateix temps completament diferent als altres.

3

27

5

PREPARA EL CAMÍ! Lectura de l’evangeli segons sant Mateu (Mt 3,1-12) Per aquells dies vingué Joan Baptista, que predicava així al desert de Judea: «Convertiu-vos, que el Regne del cel és a prop.» És d’ell, que deia el profeta Isaïes: «Una veu crida en el desert: “Obriu una ruta al Senyor, aplaneu-li el camí”.» Joan duia una capa de pèl de camell, es cobria amb una pell la cintura i el seu aliment eren llagostes i mel boscana. Anaven a trobar-lo de Jerusalem, de tot arreu de la Judea i de tota la regió del Jordà, confessaven els seus pecats i es feien batejar per ell al riu Jordà. Cal protegir el nostre PLANETA els seus recursos naturals i combatre el canvi climàtic per assegurar un ambient digne per a les generacions futures. “No només estem cridats a cultivar l’obra creadora sinó a tenir-ne cura, protegir-la i custodiar-la” (Papa Francesc) I, tu, penses en tenir cura d'aquest nostre món? De la "nostra casa comú"? Per què creus que el Papa Francesc l'anomena així? Parleu-ne amb els companys... PREGÀRIA Lloat siguis per tota criatura, Senyor, i en especial lloat pel germà Sol i per la germana Lluna, les estrelles clares I pel germà vent, i per l´aire i el núvol, i el serè i per tot temps, pels quals a les criatures dones sosteniment: lloat, el Senyor! I per la germana aigua, preciosa en el seu candor, que és útil, casta, humil: lloat, el Senyor! Pel germà foc, que il·lumina en anar-se'n el Sol, i és fort, bonic, alegre: lloat el Senyor! I per la germana terra, que és tota benedicció, la germana mare terra, que dona en tota ocasió les herbes i els fruits i flors de color, i ens sustenta i regeix: lloat, el Senyor!

6

7

CUIDEM EL PLANETA! “La cura de la casa comú ha de ser una preocupació de tots” (Papa Francesc) Penseu en alguna acció concreta que podeu fer a l'escola o a casa per ajudar a tenir cura de la "nostra casa comú". Ha de ser una cosa concreta i l'apunteu en un post it que deixareu en un lloc visible de la classe. La setmana vinent podeu comprovar si s'està fent realitat. PREGÀRIA Déu del Coneixement i la Virtut, ajuda'ns a «créixer en solidaritat, responsabilitat i cura compassiu». Que les nostres escoles i universitats, en particular, promoguin una educació que pugui ajudar a restablir «l'harmonia dins nostre, amb els altres, amb la natura i els altres éssers vius, i amb Déu.»

8

9

10

4

PREPARA EL CAMÍ! Lectura de l’evangeli segons sant Mateu (Mt 3,1-12) Per aquells dies vingué Joan Baptista, que predicava així al desert de Judea: «Convertiu-vos, que el Regne del cel és a prop.» És d’ell, que deia el profeta Isaïes: «Una veu crida en el desert: “Obriu una ruta al Senyor, aplaneu-li el camí”.» Joan duia una capa de pèl de camell, es cobria amb una pell la cintura i el seu aliment eren llagostes i mel boscana. Anaven a trobar-lo de Jerusalem, de tot arreu de la Judea i de tota la regió del Jordà, confessaven els seus pecats i es feien batejar per ell al riu Jordà. Cal protegir el nostre PLANETA els seus recursos naturals i combatre el canvi climàtic per assegurar un ambient digne per a les generacions futures. “No només estem cridats a cultivar l’obra creadora sinó a tenir-ne cura, protegir-la i custodiar-la” (Papa Francesc) I, tu, penses en tenir cura d'aquest nostre món? De la "nostra casa comú"? Per què creus que el Papa Francesc l'anomena així? Parleu-ne amb els companys...

12

FES EL BÉ! Lectura de la carta de sant Jaume (Jm 5,7-10) Tingueu paciència, germans, fins que vingui el Senyor. Mireu com el pagès espera els fruits preciosos de la terra, prenent paciència fins que les pluges primerenques i tardanes l’hauran assaonada. Igualment vosaltres tingueu paciència, refermeu els vostres cors, que la vinguda del Senyor és a prop. Germans, no us queixeu els uns dels altres, perquè no hàgiu de ser judicats; penseu que el jutge ja és a les portes. Voleu, germans, un exemple de paciència en els mals tractes? Preneu el que us donen els profetes que van parlar en nom del Senyor. Som PERSONES! Lluitem per la seva dignitat per tal de posar fi a la pobresa i la fam en totes les seves formes i assegurar la dignitat i la igualtat de totes les persones. Segurament aquestes setmanes teniu alguna activitat solidària de recollida d'aliments o d'altres pensant en les persones més desafavorides...us convidem a participar-hi de forma activa! Fem el bé! PREGÀRIA Senyor, Vós ens heu confiat la construcció del nostre món, que és també el vostre Regne. Voleu que ens fem responsables i ens demaneu que hi siguem actius i creadors. Gràcies, per la confiança que ens manifesteu; ajudeu-nos a produir fruits abundants per a bé dels nostres germans, i perquè vagi essent realitat el vostre Regne, aquí a la terra com ho és en el cel.

13

DIGNITAT "No hi ha dignitat més impressionant, ni independència més important, que viure amb mitjans propis". (Calvin Cooldige) Dediqueu uns moments a pensar en quantes persones es veuen privades de d'aquests mitjans...quins són? Enumereu-los i comenteu quins creieu que són més importants per parlar d'una vida digna. PREGÀRIA Senyor Jesús, Ajuda’ns a reconèixer i valorar La missió que ens vas donar De ser portadors de la llum de la teva Paraula, Com a font de vida i d’esperança per la humanitat, Per tal que sapiguem assenyalar les accions i actituds Més favorables per defensar la vida I sembrar la justícia. Amén

14

ESPERANÇA "L'esperança no fa que les coses siguin més fàcils però facilita enormement que siguin possibles" Per què creus que tenir esperança és tan important per l'ésser humà? Reflexiona-hi, escriu-ho en un paper i comenteu-ho en veu alta. PREGÀRIA Senyor, enmig d’un món marcat per la guerra, la injustícia i l’egoisme, tenim necessitat d’imaginar-nos una humanitat feliç i solidària; una humanitat basada en el respecte i en l’amor. Amb el profeta Isaïes, deixeu-nos somiar un món on el llop pugui conviure amb l’anyell, i el vedell amb el lleó; un món on no se sentin mai més els canons, on les persones ja no aprenguin cants de guerra, i on només ressonin cants d’amor i fraternitat. La vostra vinguda ens diu que això és possible si des d’ara ens decidim a seguir-vos pel camí de l’amor, del perdó i del do.

15

BENESTAR “Aquell que procura assegurar el benestar aliè ja té assegurat el propi”. (Confuci) Feu una enumeració de ONGs que treballen pel benestar aliè i concreteu quina és la seva funció. PREGÀRIA Senyor, un cop més ens recordeu l’essencial: Estimar Déu i els germans amb tot el cor, amb tota l’ànima amb tota la vida. Les pregàries, sense amor, són paraules buides; les bones obres, sense amor, tenen poc valor; els sacrificis, sense justícia, us desagraden. Ajudeu-nos a abandonar els camins de la rutina espiritual i de les pràctiques sense amor; doneu-nos l’autenticitat de cor.

16

AJUDA “Si necessites una mà, recorda que jo en tinc dues” (Sant Agustí) Acabem la setmana amb un petit repte: penseu en algú a qui li caldria la vostra ajuda i comprometeu-vos a intentar ajudar-lo aquests dies...Per exemple, alguna persona gran que està sola i li fareu companyia una estona... (familiar, amic o conegut) PREGÀRIA Dona’m, Jesús, un cor gran com el món, ple de paraules que acariciïn el cor; ple de mirades que diguin: ‘Aquí estic’; ple de gestos que consolin l’amic trist. Dona’m, Jesús, l’alegria de tots els sants. I seré feliç, Jesús, si faig feliços els altres. Amb tu, el dia és més feliç. Amb tu, la vida és sempre millor. I, amb les meves idees, els meus petons, el meu treball i els meus jocs... t’ajudaré avui a fer que el món somrigui.

17

11

19

CONFIA I SERVEIX! Lectura de l’evangeli segons sant Mateu (Mt 1,18-24) Jesús, el Messies, vingué al món d’aquesta manera: Maria, la seva mare, promesa amb Josep, abans de viure junts es trobà que esperava un fill per obra de l’Esperit Sant. Josep, el seu espòs, que era un home bo, no volent fer-ho saber públicament, es proposava de desfer en secret l’acord matrimonial. Mentre ell hi pensava, se li aparegué en somni un àngel del Senyor que li digué: «Josep, fill de David, no tinguis por de prendre a casa teva Maria com a esposa. És cert que ella ha concebut per obra de l’Esperit Sant; ha de tenir un fill i li has de posar el nom de Jesús, perquè ell salvarà dels pecats el seu poble.» Tot això va succeir perquè es complís el que el Senyor havia anunciat pel profeta: «La verge tindrà un fill, i li posaran Emmanuel», que vol dir Déu-és-amb-nosaltres. Josep es despertà i, complint el que l’àngel del Senyor li havia manat, la prengué a casa com a esposa. Volem un món de PROSPERITAT on es pugui assegurar que tothom pugui gaudir d'una vida pròspera i plena en harmonia amb la natura. “No sempre podem fer grans coses, però sí que podem fer coses petites amb gran amor” (Mare Teresa de Calcuta) Individualment, intenteu definir per vosaltres què significa una "vida pròspera". Escrivi-ho en un post it i col·loqueu-ho en un lloc visible de la classe. PREGÀRIA Oh Pare! Canvieu en confiança les pors Que m’esclavitzen. Doneu-me la pau que Només Vós podeu donar. Vós sou la Llum: Il·lumineu-me el camí. Vós sou la Salvació: Salveu-me De tots els enemics!

20

AMABILITAT “Les paraules amables poden ser curtes i fàcils de dir, però el seu ressò és realment infinit”. (Mare Teresa de Calcuta) Penseu en alguna persona amb qui us costa relacionar-vos i proposeu-vos acostar-vos'hi i, a partir d'ara, mostrar-vos més amables amb ell/a... PREGÀRIA Oh Déu Pare nostre, Ajuda’m a ser perseverant Davant les dificultats, A asserenar-me en les situacions adverses, A ser amable per als qui passen dificultats, A ser compassiu amb els qui tenen el cor adolorit. Concedeix-me que res pugui pertorbar la meva pau, Que res pugui tornar-me ressentit amb ningú, T’ho demano pel teu amor, Amén.

21

JESÚS ÉS LLUM! Lectura de l’evangeli segons sant Lluc (Lc 2,1-14) Per aquells dies, sortí un edicte de Cèsar August ordenant que es fes el cens de tot el món romà. Era el primer cens de l’imperi, abans del que es va fer quan Quirini era governador de Síria. Tothom anava a inscriure’s a la població d’on cadascú descendia. També Josep, que era de la casa i la família de David, va pujar des de Natzaret de Galilea a Judea, al poble de David, anomenat Bet-Lèhem, per inscriure’s amb Maria, la seva esposa, que esperava un fill. Mentre eren allà es van complir els dies i va néixer el seu fill, el primogènit. Ella l’embolcallà i el posà en una menjadora, perquè no havien trobat lloc a l’hostal. A la mateixa contrada, vivint al ras, hi havia uns pastors que vetllaven, guardant de nit el seu ramat. Els aparegué un àngel del Senyor, la glòria del Senyor els envoltà de llum, i es van esglaiar. Però l’àngel els va dir: «No tingueu por: us anuncio una nova que portarà a tot el poble una gran alegria: Avui, a la ciutat de David, us ha nascut un salvador, que és el Messies, el Senyor. Les seves senyes són aquestes: trobareu un nen en bolquers, posat en una menjadora.» I una multitud dels exèrcits celestials s’uní llavors mateix a l’àngel, lloant Déu i cantant: «Glòria a Déu a dalt del cel, i a la terra pau als homes que estima el Senyor.» Els ODS ens proposen una ALIANÇA. Doncs la nostra aliança amb l'arribada de Jesús serà sòlida i ens donarà l'empenta necessària per aconseguir fer del nostre món un món millor! De forma simbòlica escriureu els vostres noms en un full de paper amb lletres ben xul·les i decorades i els col·locareu al voltant de la corona d'advent que hem anat construïnt aquestes setmanes. És una corona de compromís amb el nostre món, l'únic món que Déu ens ha donat perquè en tinguem cura! Que el Nadal faci realitat aquest desig! PREGÀRIA Nadal ja és aquí Nadal ja és aquí, Déu, Pare nostre. Aviat celebrarem el naixement de Jesús. Ell ve a viure entre nosaltres en la senzillesa i en la pobresa; ell ve a viure entre nosaltres per ensenyar-nos a estimar de veritat. Fes que visquem aquesta festa amb molta alegria amb tota la gent que estimem. I fes que la vinguda de Jesús ens faci tenir ganes de ser com ell: que sapiguem ser senzills, que sapiguem compartir el que tenim, que sapiguem ajudar els altres.

22

23

24

18

26

27

28

29

30

31

25

DILLUNS

DIMARTS

DIMECRES

DIJOUS

DIVENDRES

DISSABTE

DIUMENGE

Christmas!

Holiday

Holiday

 • Magna Lorem. (1989). Lorem ipsum dolor sit (2.a ed., Vol. 3): Dolorelabore.
 • Magna Lorem. (1989). Lorem ipsum dolor sit (2.a ed., Vol. 3): Dolorelabore.
 • Magna Lorem. (1989). Lorem ipsum dolor sit (2.a ed., Vol. 3): Dolorelabore.
 • Magna Lorem. (1989). Lorem ipsum dolor sit (2.a ed., Vol. 3): Dolorelabore.
 • Magna Lorem. (1989). Lorem ipsum dolor sit (2.a ed., Vol. 3): Dolorelabore.
 • Magna Lorem. (1989). Lorem ipsum dolor sit (2.a ed., Vol. 3): Dolorelabore.
 • Magna Lorem. (1989). Lorem ipsum dolor sit (2.a ed., Vol. 3): Dolorelabore.

Materials Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit himenaeos diam sociis, luctus fringilla gravida non pretium.

 • Commodo integer nisi aenean, at iaculis lacus tempus nulla parturient condimentum tempor litora.
 • Dis sociosqu non natoque ac ligula curabitur eleifend lobortis porta laoreet, class et aliquet nunc sapien est in vivamus diam.
 • Magna fames tellus ullamcorper congue praesent duis justo sed.
 • Vitae porta eros non ullamcorper sapien odio velit hac, id euismod conubia luctus cubilia natoque venenatis quam.
 • Pharetra potenti fringilla rhoncus taciti magnis ad.