Want to make creations as awesome as this one?

Transcript

Sant Genís de Rocafort 2022

centre d'estudis martorellencs

Resultats finals
Tercera setmana de treball de camp

5a campanaya d'excavacions arqueològiques: del 10 al 28 d'octubre

Intervenció arqueològica a Sant Genís de Rocafort 2022

Amb aquesta tercera setmana de treball de camp completem la intervenció prevista per aquest 2022.Us presentem un resum de com s'ha desenvolupat la feina i la valoració provisional dels resultats que ha donat.

L'excavació de 2022

Treball de laboratori

La neteja prèvia dels sectors a excavar i la seva delimitació i documentació precises són imprescindibles per a un desenvolupament correcte del procés d'excavació. Aquesta informació serà clau per a la interpretació posterior i comprensió dels processos històrics que ens descobreix l'arqueologia a través de les restes materials. Un cop finalitzat el treball de camp, comença el treball de laboratori, que exigeix encara més dedicació.

Neteja del sector a excavar

Excavació

Identificació i documentació dels elements a excavar

Procés de treball

L'excavació a Sant Genís de Rocafort forma part del projecte de recerca L'ARTICULACIÓ DEL PAISATGE RURAL ALTMEDIEVAL: SANT GENÍS DE ROCAFORT I SANTA MARGARIDA (MARTORELL (2022-2025).L'equip de treball està integrat pels membres del grup de recerca del CEM, amb el suport tècnic de la cooperativa Sistemes de Gestió de Patrimoni i de Qark Arqueologia.

L'excavació de 2022

Cliqueu sobre els punts actius que apareixen a la imatge per obtenir la informació sobre els resultats finals de l'excavació

L'excavació de 2022

+ Informació

Des d'aquí podeu accedir a més informació sobre el jaciment i el desenvolupament de la recerca en la primera fase (2018 - 2021).

Més informació sobre el jaciment

No ho oblideuEl dia 30 d'octubre,a les 10 del matíPunt de trobada:plaça del Portal d'Anoia

Jornada de Portes Obertes

Amb el suport de