Want to make creations as awesome as this one?

Transcript

ПРОДОЛЖИ

ИДЕНТИФИКУВАЈТЕ ГИ ДВОЈКИТЕ

Најди ги двојките што побрзо!

ИГРАЈ

КУЧЕ

КОЊ

КРАВА

ПОДГОТВЕНИ?

ОДИ!

ИДЕНТИФИКУВАЈТЕ ГИ ДВОЈКИТЕ

Правилата се едноставни: Лоцирајте и кликнете на единствената слика што е двојна во секој од двата бели диска. Но, побрзајте, времето отчукува! Обидете се да стигнете до крајот што е можно побрзо. Со среќа!

HH:MM:SS

Идентификувајте ги двојниците: Животни

HH:MM:SS

Идентификувајте ги двојниците: Животни

HH:MM:SS

Идентификувајте ги двојниците: Силуети

HH:MM:SS

Идентификувајте ги двојниците: Раце

HH:MM:SS

Идентификувајте ги двојниците: Зборови и животни

МЕЧКА

КОЊ

ОВЦА

МАЈМУН

ПЕПЕРУТКА

ГЛУШЕЦ

ИДЕНТИФИКУВАЈТЕ ГИ ДВОЈКИТЕ

ЧЕСТИТКИ!

Вашето време беше:

HH:MM:SS

ЗАПОЧНИ ПОВТОРНО?