Want to make creations as awesome as this one?

Transcript

Iker i Dani

Barris que parlen

Valoració

Producte

Tasques

Projecte

Índex

+info

Descripció del projecte

-Hem elaborat una performance a partir de diferents instal·lacions artistiques.-Recorregut sonor a partir d'auriculars inalambrics.

+info

Hem aconseguit fer-ho a partir de diverses tasques artistiques que posteriorment serien part del producte. També comptavem amb l'ajuda d'un grup de persones grans que ens oferien un punt de vista del barri més ``històric´´ i cultural del que tenen uns adolescents com nosaltres-

Com ho hem fet?

+info

Les tasques que feiem a classe han estat fetes per l'obra. Un exemple podria ser quan vam fer un còmic a partir d'una foto del barri, aquests van ser expossats a la performance

Descripció tasques

Fotografia de com van quedar els còmics:

+info

Descripció del producte

Hem fet un espectacle amb instal·lacions artistiques, deixavem al públic anar lliures pe l'espai, però de sobte actuavem una situació relacionada amb el barri(com pot ser la cua del Tio Che)

+info

Recorregut sonor

La perfomance també anava lligada a un recorregut sonor conectat amb auriculars inalambrics. S'escoltava la música, o quan parlavem pels micròfons, la veu anava als cascos.

+info

Pensem que estava ben feta la performance i tenia una bona idea que representar. Però creiem que la Gisela i la Miriam van fer massa part del treball, això no haguès passat si haguessim tingut uns messos més per fer-ho, pero degut al temps limitat que teniem, vam fer el que vam poder (que no estava prou malament)

Valoració

Gràcies!