Want to make creations as awesome as this one?

More creations to inspire you

Transcript

Rolling Stones

Danas smo saznali što je to kamen uopće. Znate, nikada nismo baš razmišljali o tome. A osim kamena kao stvari, saznali smo i drugačije značenje kamenja. Ima tu svačega! Upoznali smo se s Promtejevom mukom i Sizifovim poslom. No, mitologija nije znanstveno dokazana. Saznavši to, pao nam je kamen sa srca..

Danas sam naučila što prvo moram upitati svog dečka kada odrastem: "Znaš li što je rubin crnoga princa?"Hahahhahaha,.. ma šalim se.Ali, tog kamenja ima zaista različitih vrsta, oblika, veličine, boje, čistoće, ... I prekrasno je! Najviše mi se sviđa ametist.

Be Rock!

ŠTO JE KAMEN?

MINERAL PO MINERAL - STIJENASAT PO SAT - ZABAVA

Imamo i novu poslovicu,prema uzoru na onu staru:"Zrno po zrno - pogača,kamen po kamen - palača,"Poslušaj: "Mineral po mineral - stijena,radionica po radionica - stijena znanja u produženom boravku."

DAN 2.

DAN 1.

DAN 3.

DAN 4.

DAN 5.

JE LI DRAGO KAMENJE ZAISTA TAKO MILO?

HARRY POTTER I JA, FRENDA DVA!

Kada Harry i ja započnemo dan, avantura i čarolija su neizbježne. A k tome, obojica imamo i čarobni kamen. Zaigrat ćemo njime igru "Kamenjanje" i razasuti čaroliju oko sebe.Pazi što si želiš, možda ti se i ostvari.

Što smo mi to ovaj tjedan sve naučili, izraditi, odradili, zakotrljali i začarobirali??Kamenom do kamena, odlično smo se zabavili i postali stijene! To vam znači da smo najjači. Let's rock!!!

PRODUŽENI BORAVAK TREĆAŠA K'O OD STIJENE ODVALJEN!