Want to make creations as awesome as this one?

Transcript

GestIB

ACCEDIR a la pàgina principal d'accés del GestIB, https://www3.caib.es/xestib/ i pitjar el botó «Reiniciar/Restablir la contrasenya.

A continuació EMPLENAR totes les dades de la nova pantalla. Totes les dades són del pare/mare o tutor/a. El centre que s'ha de triar és on es tenen els fills escolaritzats.

Una vegada emplenat i enviat rebreu un correu electrònic, heu de clicar a l’enllaç per verificar que no sou una màquina.

Automàticament rebreu un SMS. La contrasenya provisional és la darrera paraula de l’SMS.

S'ha demanat una nova contrasenya per a l'usuari e12345678b.Si vostè ha realitzat aquesta acció pitgi en el següent enllaç: https://www3.caib.es/xestib/external/families/reiniciContrasenya/VXPAS2XQZQE52HMPJBUWR4IXHGR53S9O Seguidament rebrà la nova contrasenya per SMS. En cas contrari descarti aquest missatge.

Accediu una altra vegada a la pàgina d'inici del GestIB a "Canvi de contrasenya". Teniu 24h per fer el canvi de contrasenya, sinó caduca i s'ha tornar repetir el mateix procés.

L'usuari es el vostre dni amb una "e" davant i tot amb minúscula (e12345678b)Heu de rellenar l'usuari i la contrasenya provisional que vos han enviat a l'SMS.La nova contrasenya ha de tenir 6 caràcters com a mínim, començar per lletra, tenir almenys un nombre, no pot ser el vostre nom i no pot tenir signes de puntuació.

CONTRASENYA CADUCADA

  • Si sabem la contrasenya, heu d'anar a la pàgina d'inici del GestIB i clicar a "CANVI DE CONTRASENYA".
  • Sinó recordam la contrasenya actual, heu d'anar a " REINCIAR/RESTABLIR CONTRASENYA" i seguir les pases del comançament d'aquest video.

Qualsevol dubte o aclariment poseu-vos en contacte amb la Secretaria del Centre.