Want to make creations as awesome as this one?

Projecte dels alumnes de 4t de l'escola FEDAC PINEDA.

Transcript

Escolta la nostra ràdio!

Escolta la nostra ràdio!

Cada divendres a la web de l'escola FEDAC PINEDA

RÀDIO FEDAC PINEDA

RÀDIO FEDAC PINEDA

Projecte 4t de primària

Sabeu en quins extraescolars us podeu apuntar a l'escola. Escolta'ns i descobreix les activitats extraescolars que t'ofereix la nostra escola. Anima't i diverteix-te amb nosaltres!

EXTRAESCOLARS A L'ESCOLA

L'ANUNCI

Visita la nostra escola!!!Durant dues setmanes obrim les portes de l'escola i fem visites guiades, perquè puguis veure com aprenem i ens divertim. Visita'ns!!

Portes obertes

L'ANUNCI

Aquest Nadal els alumnes de 4t han aprÈs a fer galetes de gingebre i us volen donar la recepta, perquè les pugueu fer a casa. Estan per llepar-se els dits!

LA RECEPTA

EL DIA DE LA PAU

Galetes de gingebre

Què vam fer el dia de la pau? Els alumnes de 4t, a la secció de la notícia, us expliquen aquest dia tan especial per nosaltres.

LA NOTÍCIA

- DILLUNS MIG ADORMIT ET LLEVARÀS I EL PIJAMA DURÀS! - DIMARTS EN FORMA ET POSARÀS I VESTIT COM UN ESPORTISTA VINDRÀS! - DIMECRES ET DESPERTARÀS I TOT DEL MATEIX COLOR ET VESTIRÀS! - DIJOUS DE PASSEIG ANIRÀS I UN BARRET O GORRA DIVERTITS ET POSARÀS! - DIVENDRES DISFRESSATS VINDRÀS I MOLTA GRESCA FARÀS!

Aquesta setmana arriba el carnestoltes!

LA REINA DEL CARNESTOLTES

ENTREVISTA

Els aluimnes de 4t s'han informa't sobre els diferents esports que es realitzen a pineda i ens possen al dia de totes les novetats.

ELS ESPORTS A PINEDA

LA Notícia

Escolta'ns i descobrires quins projectes han fet els alumnes de l'escola FEDAC. T'expliquem quin projecte han dut a terme i quines activitats els hi ha agradat més als nens i nenes. No t'ho perdis.

PROJECTES

El REPORTATGE

FEDAC desplega les seves "armes" solidàries per a ajudar a Ucraïna.Mobilitzat i uneix-te a la gran onada de solidaritat per ajudar els qui es troben enmig de la guerra.UCRAÏNA ENS NECESSITA!

ANUNCI

Gran onada solidària

Gran esdeveniment a l'escola FEDAC pineda. Escolta'ns i vine a veure'ns per poder conèixer i gaudir de la nostra escola. Diumenge 6 de 11 a 13hnosaltres allà estarem, i tu?

OBRIM LES PORTES DE la nostra escola

ANUNCI

LA NOTÍCIA

un esdeveniment humà i artístic a la Nau Bostik. UNA EXPOSICIÓ PER CANVIAR eL MÓN. COMBINA ART AMB COMPROMÍS SOCIAL, SOSTENIBILITAT I DRETS HUMANS. Descobriu a mesartalesescoles.cat la proposta artística i humana que podreu viure del 28 de febrer al 2 d’abril de 2022 a la Nau Bostik de Barcelona.Nosaltres la vam visitar i us la recomanem. Escolta la nostra ràdio i descobreix la nostra experiència.

+ART A LES ESCOLES

Fa un parell de setmanes que vam celebrar el dia de la dona. És un dia molt especial i important per tots nosaltres. Escolta'ns! i sabràs quina és la nostra opinió i el que vam fer durant el dia internacional de la dona.

LA Notícia

El dia de la dona

Avui hem entrevistat a la directora de la nostra escola: la paqui torres.Els alumnes de 4t teníem algunes inquietuds i per aquest motiu hem fet una petita entrevista a la paqui molt interressant.

L'entrevista

ENtrevistem a la directora paqui

ANUNCI

Felicitem a tots els alumnes que celebren el seu aniversari el mes de març.Moltes felicitats COMPANYS I COMPANYES!

ANIVERSARIS DEL MES DE MARÇ

AVUI US EXPLIQUEM UN CONTE, QUE ESTÀ FET A PARTIR D'UN ALTRE CONTE CLÀSSIC: “ELS TRES PORQUETS”.ESPEREM QUE US AGRADI EL PROGRAMA D'AVUI:EL CONTE DE LES TRES ABELLES!!

LES TRES ABELLES

EL CONTE

SUMA’T I COL·LABORA! SI TOTS POSEM EL NOSTRE GRANET DE SORRA, PODEM FER POSSIBLE EL NOSTRE SOMNI I CANVIAR EL MÓN.

Tenim una bona notícia. Dilluns dia 28 de març OPEN ARMS venen a l'escola per explicar-nos què és el que fan i com ho fan. Tota l’escola Fa un parell de setmanes, vam estar investigant sobre aquesta ONG. Quina millor manera d’acabar, amb la seva visita!A més, podeu ajudar i participar amb aquesta ONG. Com? Dilluns podeu portar una ajuda econòmica!

La notícia

OPEN ARMS

Aquestes setmanes estem fent diferents activiTAts PER TREBALLAR LA Quaresma.avui, en el programa, us expliquem que és la quaresma i com ho treballem a l'escola.

La NOTÍCIA

LA QUARESMA

Com ja queda poc per setmana Santa, aquí us deixem una recepte per fer una gran MONA DE PASQUA! Segur que us queda ben bona!

La Recepte

Mona DE PASQUA

Sabeu el que han fet els alumnes de cada curs?Escolteu la nostra ràdio i esbrinareu quins projectes han portat a terme tots els cursos durant aquest segon trimestre de l'escola Fedac. No t'ho perdis i escolta'ns! Us expliquem el projecte i el que més els hi ha agradat com a grup classe.

La notícia

Projectes del 2n trimestre

Vols conèixer l'esport de l'escola?T'expliquem que és, com es juga i les seves normes.si estàs cansat de fer el mateix esport o joc, escolta la nostra ràdio i descobreix l'Esport de les escoles fedac.

ESPORT FEDAC: EL COLPBOL

ESPORTS

T'agraden els contes? No et perdis aquest programa! us deixem un conte inventat per nosaltres mateixos. Esperem que passeu una bona estona!

El conte

Les tres ràdios misterioses

Aquí Us deixem una recepta típica de Catalunya: Els canelons.no t'ho pensis dues vegades i gaudeix d'aquest plat tant típic de la nostra cultura.

La RECEPTA

CANELONS

Aquí us deixem un deliciós postre molt fàcil de fer: el brownieNo et quedis sense provar-lo Esperem que us agradi i convideu els vostres amics i amigues.

Un brownie

La RECEPTA

us expliquem les diverses activitats que vam fer durant la setmana de sant jordi.Aquesta setmana va ser especial perquè tot el que feeim estava relacionat amb el medi ambient, creativitat i sant jordi.

La notícia

SANT JORDI A L'ESCOLA

Felicitem els alumnes que compleixen anys al mes de maig i de juny. Felicitats a tots i totes!

ANIVERSARIS MAIG I JUNY

Vols estar entretingut una estona?Escolta la ràdio i descobreix el conte que ens hem inventat els alumnes de 4t. Estigues atent i no et perdis detall.

El conte

Superpoders

PER ESCOLTAR LA NOSTRA RÀDIO!

GRÀcies