Want to make creations as awesome as this one?

Transcript

Proposta pedagògica

Casal de Primavera

PAISATGES DE PRIMAVERA

ÍNDEX

3- Metodologia

2- Objectius

1- Contextualització

5- Inscripcions

4- Proposta d'activitats

contextualització

PAISATGES DE PRIMAVERA Un projecte que es basa en la participació real dels infants en el seu procés d’aprenentatge d’autonomia i relació social envers la Natura.

Deixem-los que abracin els arbres, que toquin les plantes i la terra, que observin els insectes, que es rebolquin per l’herba perquè no es tracta de viure experiències extraordinàries sinó d’afavorir que els infants juguin amb el que veuen. Toquin, olorin, tastin, explorin, escoltin el món natural que els envolta de manera espontània, respectant els silencis i els ritmes de cadascú.

ObjeCtiUs

Actuar i educar en la reconnexió amb la natura i el respecte a totes les formes de vida.Educar en la consciència de que el que és sa per a nosaltres també ho és per a la salut i la sostenibilitat del planeta.

Descobrir el món i el coneixement del jo a través de la connexió amb la Natura.Oferir propostes educatives i lúdiques on l’entorn natural esdevingui el punt de partida a l’hora d’estimular l’expressió i imaginació dels infants.

Estimular la imaginació, la fantasia i la creativitat dels infants a través de la Natura i el seu entorn més immediat.Generar un espai de convivència agradable segur i saludable, que estimuli el sentiment de vincle i de pertinença tant al grup com al medi natural.

metodologia

  • En aquest projecte educatiu, tractem l’infant amb tota la seva globalitat, i us proposem una metodologia participativa i globalitzadora.
  • Entenem la participació infantil com una participació en permanent relació amb els adults i un procés d'aprenentatge mutu.
  • Un projecte que ajudi a desenvolupar l’autonomia i els espais de convivència per a generar benestar emocional. Promocionant les pròpies capacitats dels infants, per a que les desenvolupin i s'hi afirmin com a ciutadans. Així valoraran, estimaran, cuidaran i protegiran el seu entorn, la Natura i el planeta.

PROPOSTA D'ACTIVITATS

Dies per gaudir de la primavera i somiar, compartir i jugar amb els seus infinits paisatges

Primavera 2022

PAISATGES DE PRIMAVERA

Les dimensions que conformen els paisatges primaverals s’emmarquen en els quatre mesos de l’any en què la primavera floreix: març, abril, maig i juny. Mesos en què hi ha la màxima explosió d’olors, de colors, de sons i els paisatges s’omplen de vida, després dels mesos de fred.Al Casal de Primavera per una banda treballarem els diferents mesos i per l'altre treballarem les olors, colors, sons i vida que neix a la Primavera.

PROPOSTA D'ACTIVITATS

Aquesta proposta la podeu llegir d'esquerra a dreta o de dalt a baix. Una proposta d'activitats lúdiques que us donarà l'estructura del casal i d'aquesta aventura de primavera. A partir de la proposta d’activitats dissenyarem la programació del casal.

UN DIA AL CASAL

Us presentem una proposta de programació d’un dia de Casal de Primavera. Hem escollit fer un dia d’abril.

Del 14 de febrer al 3 de març

A través de http://inscripcions.fundesplai.org puc fer:

  • Tramitar la inscripció online del casal.
  • Consultar la informació referent a les característiques i continguts

Tanmateix, aquest web disposa d'una intranet disponible a les famílies amb les següents funcionalitats:

  • Accés a les dades personals de la família
  • Activitats a les que està inscrit/a el nen/a
  • Estat de pagament dels serveis sol·licitats
  • Informacions diverses relacionades amb les activitats realitzades

inscripcions

https://escoles.fundesplai.org/serveis/casals/

Gràcies!

Per a més informació, contacta amb nosaltres!

93 474 74 65

esplaiescola@fundesplai.org