Want to make creations as awesome as this one?

Transcript

kreni

VRIJEME

KROZ

ESCAPE ROOM

PUTOVANJE

početak

Veliki energetski pogon koji napaja čitav svijet potrebnom energijom se pokvario. Ostalo je nekoliko sati prije nego eksplodira i uništi cijeli planet! Postoji šifra koja ga može zaustaviti, ali papirić na kojemu je pisala pojeo je Jura, psić glavnog inženjera tog pogona.No, na sreću, ipak nije sve izgubljeno! Ministarstvo svjetske sigurnosti posjeduje vremeplov i trebaju osobu koja je vješta u rješavanju zagonetki. Nju će poslati na putovanje kako bi prikupila sve dijelove šifre i spasila budućnost čovječanstva.Hoćeš li se okušati u izazovu?

Odlično! Sad brzo pokreni vremeplov! Riješi zagonetke, otkrij sekvencu za paljenje i upiši finalni broj koji će te povesti na putovanje kroz vrijeme! Uspiješ li proći sve vremenske misije i skupiti sve ključeve, spasit ćeš budućnost!

24 : 2

23 - 3

4 + 8

7 * 8

ODLIČAN POSAO! Vremeplov je UKLJUČEN! krećemo u pretpovijest gdje te čeka prvi ključ. Drži se čvrsto!

Bravo, prvi ključ za spasonosnu kombinaciju je u tvojim rukama!Zabilježi ga na neko sigurno mjesto.Putujemo u Srednji vijek....

Kako ovo razdoblje pokriva otprilike 1000 godina, povjesničari su ga podijelili na: rani, razvijeni i kasni srednji vijek.

Započeo je padom Zapadnog Rimskog Carstva 476. godine, a završio Kolumbovim otkrićem Amerike 1492. godine.

Srednji je vijek trajao od 5. - 15. stoljeća.

Bravo, drugi ključ za spasonosnu kombinaciju je u tvojim rukama!Zabilježi ga na neko sigurno mjesto.Krećemo u moderno doba....

64

61

32

56

47

12

Bravo, i treći je ključ za spasonosnu kombinaciju u tvojim rukama!Zabilježi ga na neko sigurno mjesto.Idemo u sadašnjost!

Izvrsno, vremenski putniče!Sve su zagonetke riješene i imaš sva 4 ključa iz različitih vremenskih razdoblja. Vrijeme je da upišeš kombinaciju točnim redosljedom i zaustaviš uništenje Zemlje!

Čestitamo!Zahvaljujući tebi budućnost je spašena!