Want to make creations as awesome as this one?

Curs 2021-2022

Transcript

Introducción aquí

Curs 2021 - 2022

Hola! Sóc la Neus, TEEI acompanyant dels grups de petits. La natura, nedar, la música, l’art visual, el cinema son pil•les d’energia que em carreguen sovint.

Hola! Sóc la Cristina, la referent del grup de Petits 4. Iniciem aquest nou curs ple de noves aventures per descobrir, emocions i aprenentatges! Com podeu observar, m'encanta gaudir de la platja i carregar energia en una posta de sol del mar mediterrani!

Hola a tothom! Sóc la Maria i aquest curs estic com a referent del grup de petits 2. Estic molt contenta per encetar aquesta nova etapa plena d’aventures i nous descobriments. Espero que vosaltres la gaudiu de la mateixa manera que ho faré jo!

Hola! Sóc l’Estel, aquest curs sóc la referent de Petits 3! Estic amb les piles ben carregades per viure totes les aventures que ens esperen! De fet, viure aventures és el que més m’agrada, per això viatjar i conèixer el món són les meves grans aficions!

Hola! Sóc la Meri i estic molt contenta i carregada d'energia per formar part d’aquest nou curs. Sóc la referent d’aprenentatge de Petits 1 i m’agrada ensenyar, aprendre, el mar, la natura, i sobretot viatjar per poblets de la nostra terra i per tot arreu. Som-hi!.

Hola! Jo sóc l'Anna, la referent del grup de Petits 5. Aquest curs torno carregada d'il·lusió per compartir aventures, reptes i aprenentatges! Ah, i com veieu a la foto, la muntanya és una de les meves passions, m'encanta descobrir nous indrets!

Hola a tots! Pels que no em coneixeu, sóc l'Anna, amant de la cuina, els animals i el mar. Aquest curs seré la referent de Mitjans 2 i em moro de ganes de jugar, aprendre i descobrir junts! Sortim a navegar?

Jo sóc l'Aida i estaré compartint aventures i nous reptes amb els infants de Mitjans 5. Estic molt feliç de poder acompanyar-vos en aquest nou curs, ple de nous descobriments, d'il•lusió i d'entusiasme. A mi m'encanten els esports i sóc una gran amant del mar.

Hola a tots i totes! Sóc la Sandra la referent d’aprenentatge de mitjans 4. Em sento molt il·lusionada d’iniciar aquest nou curs amb tots vosaltres. Segur que si naveguem junts arribarem a bon port! Si em busqueu i no hi sóc a l’escola, segur que em trobareu a la platja!

Hola! Sóc la Mar i aquest curs començo aquesta gran aventura a la Flor de Maig, estic molt contenta de poder formar-hi part! Aquest any seré la referent d’aprenentatge de Mitjans 3 i estic segura que gaudirem plegades d’aquest fantàstic camí amb molts aprenentatges i somriures :) A mi m’encanta poder-me escapar a la muntanya i respirar aire pur!

Hola a tothom! Sóc l'Anna Torres i aquest any sóc la referent del grup Mitjans 1. Vinc amb les piles carregades i segur que plegats ho passarem d'allò més bé. En el meu temps lliure em podeu trobar asseguda a la platja amb un bon llibre a la mà.

This is Marina, and I come from the other part of the country. I like reading, listening to music and dancing. Come to the Campsite for more fun in English!

Hola! Sóc el Víctor i sóc el referent de Grans 1 i estic preparat i amb moltes ganes de compartir idees, inquietuds, descobertes… amb totes i tots. Si no estic a l’escola, seguiu el so de la música, al final del camí potser estaré jo.

Hi! I’m Glòria. I’m very excited because we are starting a new adventure! I will be in Baula de Grans. I love going to the beach and to the mountain. Let’s travel together!

Hola! Sóc la Laura i aquest curs seré la referent de Grans 2. En el meu temps lliure m’agrada molt viatjar i fer esport. Estic segura que aquest curs estarà carregat d’experiències molt enriquidores i ens ho passarem molt bé junts!

¡Hola a todas! Soy Mari Carmen y empiezo este curso con esta enorme sonrisa y muchas ganas de compartir buenos momentos y aprendizajes con todos vosotros. Soy alegre y paciente, y espero transmitiros mi esencia a toda la "Baula de Mitjans y de Grans".

Hola Sóc la Marta i aquest curs estaré donant suport a les mestres de l'escola, coneixent i treballant amb els vostres fills i filles. M'encanta llegir i espero transmetre aquesta afició!!!!

Hola a tothom! Sóc la Mariona i aquest any vinc plena d’energia, d’il·lusió i de màgia. Aquest curs sóc la referent de Grans 3 però em trobareu per altres racons de l’escola amb un gran somriure. M’encanta recórrer el món amb la meva motxilla i aquest any us convido a viatjar al meu costat, us animeu?

Bon dia! Sóc la Iona i aquest curs em podeu trobar amb el grup de Grans 4. M’encanta crear, resoldre misteris i descobrir coses noves, però sobretot fer-ho amb un bon somriu i encomanar-ho a la resta. Segur que aquest any compartirem molts bons moments i xalarem de valent. Endavant!

Hola! Sóc la Ingrid. Estic molt emocionada de tornar a començar un curs amb totes vosaltres. Aquest any estaré a la Baula dels grans. Volia compartir un secret amb totes vosaltres, el que més m’agrada és provar de fer invents de tot tipus. Us agradaria provar de fer-ne amb mi?

Hola! Sóc el Mario i compartiré aquest nou curs amb els grans i també els mitjans, especialment a Educació Física. Com veieu a la foto m’agrada molt anar en bicicleta però en general tots els esports. Si caminem junts, arribarem més lluny... T’espero al meu equip!

Hola a tothom! Sóc la Carla, nova mestra d'atenció a la diversitat a l'escola. Aquest curs us faré visites i anirem compartint moments i aprenentatges. Tinc moltes ganes de conèixer-vos! Una de les meves aficions és el ganxet.