Want to make creations as awesome as this one?

Transcript

8 de març

CEIP VERGE DELS DESEMPARATS

dia de la dona

CANÇÓ ESPREMEDORS

8 DE MARÇ

ÍNDEX

CLOENDA

DONES

SABIES QUÈ?

El dia 8 de març és el Dia de la Dona Treballadora, també conegut com el Dia Internacional de la Dona. Aquest dia commemora la lluita de les dones al llarg de la història per aconseguir unes condicions laborals dignes, tot i que al llarg dels anys també s’ha convertit en un dia per a reclamar la igualtat de condicions entre homes i dones.

8 DE MARÇ

PURA MUÑOZ

VANESA GÓMEZ

SYLVIA EARLE

CARMEN ARRIBAS

RIGOBERTA MENCHÚ

GRETA THUNBERG

J.K ROWLING

IRENE GARÍ

MARY TEMPLE GRANDIN

PAULA BERBANEU

ANNA LLUCH

dones

CHRISTIANA FIGUERES

LENE VESTEERGAR

MALALA

3 ANYS

És una activista pel planeta. Als 15 anys d'edat, va començar a protestar per la necessitat d'accions immediates per combatre el canvi climàtic i generar consciència sobre l'escalfament global." No eres massa menut, per fer coses grans. "

Estocolm

· 3 de gener de 2003

GRETA THUNBERG

4 ANYS

· 18 de febrer de 1973

És periodista i pintora.Abans de començar Periodisme ja treballava com a periodista i abans d'iniciar Belles arts ja treballava com a artista." Sempre imaginant. Sempre escrivint. "

Burgos

CARMEN ARRIBAS

5 ANYS

Gibbstown (Estats Units)

És una biòloga marina, exploradora i autora estatunidenca.És autora de nombrosos documentals per a National Geographic. Va ser la primera científica cap de l'Administració Nacional dels Oceans i de l'Atmosfera. Ha dedicat la seva vida a estudiar la situació dels oceans.

· 30 d'agost de 1935

SYLVIA EARLE

1r

És enginyera informàtica i treballa a la NASA. Estudia com es regularà el tràfic aeri del futur, de quina forma es coordinaran els taxis voladors o drons amb passatgers. Vanesa espera alguna cosa més, xafar el sòl de la lluna, ja és hora que torne a passar.

Madrid

VANESA GÓMEZ-GONZÁLEZ

2n

És doctora en Farmacologia per la Universitat de València. Actualment és investigadora ICREA i catedràtica de Biologia cel·lular a la Universitat Pompeu Fabra. És experta en envelliment cel·lular a partir dels processos de regeneració i creixement dels teixits musculars.

Miramar, València

· 30 d'agost de 1962

PURA MUÑOZ CÀNOVES

3r

És una estudiant, activista i bloguera pakistanesa.Va ser la noia més jove a rebre el Premi Nobel de la Pau el 2014 per defensar i lluitar a favor de l'educació de les dones, amb tan sols 17 anys. " Un nen, un professor i un llapis poden canviar el món. "

Mingora, Pakistan

· 12 juliol de 1997

MALALA YOUSAFZAI

4t

Boston, Massachusetts

És zoòloga, etòloga, professora d'universitat, escriptora, inventora i investigadora. A causa de la seua condició d'autisme va inventar "la caixa de les abraçades" per als xiquets amb autisme que no suporten que els abracen. Ha reformat els escorxadors per a millorar el benestar animal.

· 29 d'agost de 1947

MARY TEMPLE GRANDIN

5é A

San José, Costa Rica

Fins l'any 2016 va ser secretària d'ejecutiva de la Convenció Marc de les Nacions Unides sobre el canvi climàtic. " Impossible no és un fet, és una actitud. "

· 7 d'agost de 1956

CHRISTIANA FIGUERES

5é B

Dinamarca

· 11 de novembre de 1959

Ha estudiat física i nanotecnología. Ha estudiat a la universitat de Harvard. Va aconseguir un nou estat de la matèria: en condensat de Bose-Einstein: el que és capaç de parar la llum en una mil·lèsima de segon. " La física és fer-se preguntes, estudiar, investigar la naturalesa. Tu investigues i, si tens sort dónes amb pistes estranyes. "

LENE VESTEERGAR HAU

És una científica i investigadora del càncer, catedràtica de Medicina en la Universitat de València. És metgessa de l'Hospital Clínic Universitari de València on és cap del Servei d'Hematologia i Oncologia.

Meliana,València

· 13 de febrer de 1949

ANNA LLUCH

Educació Física

Jugadora de Bàsquet (Alero) Juga al Baxi Ferrol (Galícia) " És necessari sentir-se bé com a jugadora"

Oliva, València

· 10 de setembre de 1994

IRENE GARÍ

ANGLÉS

Yate, Regne Unit

Joanne «Jo» Rowling escriu sota els noms de J. K. Rowling i Robert Galbraith. És una escriptora britànica, autora de la història fantàstica de Harry Potter, el nen mag.

· 31 de juliol de 1965

J. K. ROWLING

AUDICIÓ I LLENGUATGE

És professora de cicles formatius d'Administració i Finances. Amb molta il·lusió i de forma autodidàctica, als vint-i-sis anys, decideix escriure la seua primera novela per reivindicar i normalitzar les relacions socials entre iguals. " A totes les que van voler i se'n van anar sense poder. "

Oliva, València

· 5 d'abril de 1994

PAULA BERNABEU

RELIGIÓ

Premi Nobel de la Pau Premi Príncep d'AsturiesAmbaxaidora de la UNESCO" El respecte a la diversitat és un pilar fonamental en l'erradicació del racisme. "

Guatemala

· 9 de gener de 1959

RIGOBERTA MENCHÚ

La dansa és la meua raó per viure

Claire Cunningham

Qui més t’estima no et farà plorar.Et durà a una festa, et traurà a ballar,t'obrirà les ales i et farà volar!

ESPREMEDORS - LA FÚMIGA

dia de la dona

8 de març

CEIP VERGE DELS DESEMPARATS

per mi, per tu, per totes!