Want to make creations as awesome as this one?

Transcript

Prava je ljubav kad svaki dan može biti sam po sebi povod za pokazati i pokloniti nekome ljubav, biti nježan i dobar prema onome koga volite. A posebno u teškim trenucima kada nije sve savršeno i kada ne ide onako kako želimo. Upravo u tim trenucima ostajući uz tu osobu najviše pokazujemo koliko nam je do nje stalo i koliko je volimo, mislimo o njoj. (M. S.)

Kada govorimo o ljubavi, ona može biti prema nekoj voljenoj osobi ili prijateljska. Napisao sam tekst o ljubavi i u njemu sam napisao nezavisnosložene rečenice :D (B. U.)

Ljubav možemo prepoznati, tek tada kada je nekome pružimo. Ovaj život je jedinstven, stoga provedimo ga u ljubavi! (K. H.)

Mislim da je ljubav prisutna i kod onog koji je u ljubavnoj vezi, i kod onog koji nije. Ljubav možemo osjećati prema roditeljima, prijateljima ili kućnom ljubimcu. Lijepo je znati da te netko voli, no važno je znati uzvratiti to. (M. R.)

Ljubav je ono što nas pokreće, ona nas svako jutro tjera da se budimo i krenemo u još jedan novi, nikad pretjerano lak dan. Bilo da je to ljubav prema životu, obitelji, prijateljima, samome sebi ili je pak u pitanju romantična ljubav. (K. S.)

Ljubav se krije u ljubaznosti, velikodušnosti, dobrote i žrtvovanja sebe za druge. Ljubav znači živjeti ili biti sretan. (N. D.)

Ljudi mogu sami sebi priznati što osjećaju, samo što je to onda teško reći drugoj osobi. Ljubav je lijep osjećaj, stoga je važno da se oslobodimo osjećaja straha i budimo hrabri. (P. LJ.)

Svaki čovjek u sebi ima neku određenu vrstu ljubavi ,samo što se ta ljubav razlikuje od čovjeka do čovjeka. (T. C.)

Moglo bi se reći da je ljubav jedna od najvažnijih stvari na svijetu, stoga moramo se potruditi da pokažemo svima oko nas ljubav. (N. S.)

Ako je ta osoba prema kojoj osjećate ljubav prva osoba na koju pomislite na početku ili zadnja na kraju dana ili ako ga se tijekom dana bez ikakvog razloga sjetite, onda je to znak ljubavi. (A. B.)