Want to make creations as awesome as this one?

Transcript

No deixem de jugar!

No deixem de jugar perquè ens fem grans, sinó que ens fem grans perquè deixem de jugar (Bernard Shaw)

a Vic

On puc trobar jocs i joguines per jugar en català?

Consulta els establiments adherits a la campanya I tu, jugues en català?, i trobaràs un munt de possibilitats per fer una bona carta als Reis!

Aprofita l'itinerari i practica el català!

El que fa excepcional l'espècie humana, és que estem dissenyats per jugar durant tota la vidaStuart Brown

Vols saber més coses per jugar?

Pots practicar el català amb aquesta conversa: -Bon dia / Bona Tarda -Quin joc em recomanen per a una nena de 5 anys? Pensava en alguna cosa perquè jugués amb els germans que són de 3 i 7 anys, i els pares. *Recomanació:Les cireres són dolces, les pomes, cruixents, quines peres tan sucoses i les prunes, mmm, delicioses. Aquestes són les fruites que pengen dels arbres. El corb ho sap i provarà de ser més ràpid que vosaltres. Un joc cooperatiu. Per a 1-8 jugadors d'entre 3 i 6 anys. Temps aproximat de la partida: 10-15'

Pots practicar el català amb aquesta conversa: -Bon dia / Bona tarda -Busco un joc de taula per jugar amb els amics, però que les partides no siguin massa llargues. *Recomanació: Fantàstic joc on la comunicació, el diàleg i el treball en equip seran imprescindible per aconseguir recuperar els 4 tresors, abans que la illa s’enfonsi. Durada aproximada: 30 minuts.

Pots practicar el català amb aquesta conversa: -Bon dia / Bona tarda -Busco un joc de taula per passar-m'ho bé i riure *Recomanació Calçotada Wars és un joc ràpid on guanya qui menja més calçots. Es proposa de fer un concurs que s’acaba desencadenant en una batalla per cruspir-se’ls abans que ningú. Així que vés en compte no et fotin! Roba cartes a l’adversari, cuina calçots i menja-te’ls abans que s’acabin els ingredients. Sempre s’ha dit que amb el menjar no s’hi juga, però aquesta n’és l’excepció.