Want to make creations as awesome as this one?

Transcript

AL CONFINAMENT, MOVIMENT!!

ESCOLA FREDERIC GODÀS

EDUCACIÓ FÍSICA

Podeu realitzar tots els reptes o els que més us agradin.Però recordeu: HEM DE CONTINUAR FENT EDUCACIÓ FÍSICA!!

EMOJI

JUMPE ROPE

SCHOOTER & BTT

"SHAKE IT OFF"

REPTES

Aquí us deixem exemples...

Encara ens falten vídeos curtets per fer el muntatge. Animeu-vos els que encara no ho heu fet!Mostreu tot el vostre ritme i energia seguint aquesta coreografia de Zumba.Som-hi!! Podeu compartir un vídeo curt de 5''-15'' al Padlet a "Shake it off" si voleu sortir al muntatge!

"SHAKE IT OFF"

Mou-te practicant amb la corda. Comparteix si vols al Padlet a la Dimensió d'Activitat Física un vídeo curtet amb els teus salts i els jocs de corda que més t'agraden. Aquí us deixem un vídeo perquè pràctiqueu.

JUMPE ROPE

Us proposo que agafeu el patinet i/o la bicicleta i anaeu a fer una volta i Km's. Practiqueu les vostres habilitats i/o trucs. Aquí us deixo un vídeo d'un PRO, tranquils no us angoixeu si no us surten, s'ha de pràcticar molt!!!

SCHOOTER & BTT

Aquí teniu una divertida proposta per fer en família.Emoji Scavenger Hunt, és un divertit joc de Google que et repta a trobar emojis en la vida real utilitzant la càmera del mòbil i que et farà córrer per tota la casa a la recerca de diferents objectes.

EMOJI

TO BE CONTINUED...

SI HAS ARRIBAT FINS AQUÍ. HO HAS ACONSEGUIT!! Una vegada més, i com ha succeït al llarg d'aquest curs, tot el que hem aconseguit ha estat possible gràcies a les vostres ganes d'aprendre. Ara més que mai no podem fallar, confio en vosaltres i com a últim favor us demano que VIGILEU QUAN SORTIU AL CARRER!