Want to make creations as awesome as this one?

Transcript

AL CONFINAMENT, MOVIMENT!!

ESCOLA FREDERIC GODÀS

EDUCACIÓ FÍSICA

Podeu realitzar tots els reptes o els que més us agradin.Però recordeu: HEM DE CONTINUAR FENT EDUCACIÓ FÍSICA!!

REPTES VIRALS

SCAPE ROOM

JOC EN MOVIMENT

SCAPE ROOM PRO

I TU ET RENTES LES MANS

1,23... ACCIÓ!

REPTES D'EF

Envieu les fotografies i/o vídeos de les vostres reptes al padlet de la Dimensió Activitat Física amb el vostre nom i curs o per correu electrònic al mestre d'EF.

Els reptes virals s'han possat molt de moda durant aquests dies de confinament per les xarxes social. T'animes a provar-ho i/o enviar-nos un repte NOU?

REPTES VIRALS

Només amb l'ajuda del cos i els seus moviments es pot representar i expressar un història.Us animeu a pensar i representar alguna mini-història només amb llenguatge corporal? Som-hi!! Podeu compartir amb alguna fotografia i/o vídeo curt a la Dimensió Expressió i Comunicació Corporal al Padlet.Aquí us deixem uns exemples de mímica i del grup de teatre "El Tricicle".

1,2,3 ... ACCIÓ!!

Penseu a enviar-nos fotografies i/o vídeos curtets d'aquests al padlet Dimensió Hàbits Saludables i/o a l'email d'EF.

Volem veure com apliqueu les mesures d’higiene necessàries per evitar el contagi d’aquest virus i, per això, us animem a fer-nos arribar les vostres fotografies i vídeos rentant-vos les mans amb aigua i sabó per tal d’eliminar virus i bactèries. També podeu enviar-nos altres formes de mesueres que preneu per evitar el contagi del COVID19 al Padlet a la Dimensió Hàbits saludables.Aquí us deixem una coreografia que t'ensenya a rentar-nos les mans, un gest senzill però essencial per salvar milers de vides.

I TU, ET RENTES LES MANS?

Aquí us deixem un joc de taula "En Moviment" per practicar activitat física a casa amb la família.

JOC EN MOVIMENT

  1. Fer clic sobre el gat perquè els expliqui què han de fer.
  2. Tocar el número perquè els aparegui la prova. Una vegada superat el repte, fer clic en l'estrella.
  3. Aquesta els mostrarà un dels números del cadenat i podran passar a la següent prova.
  4. Per a les proves necessitaran fer fotos amb les tauletes, respondre un Kahoot, llegir codis QR, resoldre puzles i cantar una cançó en anglès tots junts.
  5. Una vegada superades les 5 proves, podran introduir els 5 números en el cadenat i obrir la caixa.

Per a començar el joc has de:Fer clic sobre la icona de Flaix. Llavors, s'obre el vídeo on la mascota els demana ajuda per a obrir la caixa i explica que hauran de superar 5 proves per a obtenir els 5 números que obren el cadenat.Fer clic en el vaixell per a començar les proves. Comença l'aventura!Abans de cada prova, els nens i nenes han de:

SCAPE ROOM

Aquí us deixem un SCAPE ROOM PRO per a fer amb família. Heu decidit d'ajudar muntant un laboratori improvisat en la cuina, però... us falten els materials necessaris per a treballar en la vacuna contra el Coronavirus! Per a aconseguir tots els materials, necessitareu treballar en equip i posar a prova el vostre enginy. Sort!!

SCAPE ROOM PRO

TO BE CONTINUED...

SI HAS ARRIBAT FINS AQUÍ. HO HAS ACONSEGUIT!! Una vegada més, i com ha succeït al llarg d'aquest curs, tot el que hem aconseguit ha estat possible gràcies a les vostres ganes d'aprendre. Ara més que mai no podem fallar, confio en vosaltres i com a últim favor us demano que VIGILEU QUAN SORTIU AL CARRER!