Want to make creations as awesome as this one?

A büki városi könyvtár könyvajánlója.

Transcript

KÖNYVAJÁNLÓNK

Keresse a könyvet a büki városi könyvtárban!

STEIGERVALD KRISZTIÁN évek óta tart előadásokat arról, milyen történelmi, technológiai és kulturális események hatására változtunk meg az utóbbi csaknem száz évben: hogyan hatottak az egyes korszakok a gondolkodásunkra és világlátásunkra, miért alakultak ki ebből a különböző (veterán-, baby boomer, X, Y, Z és alfa-) generációk, melyiknek milyen jellegzetességei vannak, miképpen viszonyulnak egymáshoz, és hogyan érthetnék meg egymást ezek tagjai a jobb együttműködés érdekében - egy sikeresebb, boldogabb élet reményében.Generációk harca című könyvének legfontosabb célja, hogy letisztítsa a generációkról az igaztalan sztereotípiákat, valamint feltárja értékeiket. Így mindenki felismerheti a saját generációs korlátait, és a nemzedékek között dúló csatározások helyett képesek leszünk magunkat kívülről szemlélni, másokat megérteni - vagy akár nevetni is azokon a szituációkon, amikor csupán a generációnk beszélt belőlünk...

"Ki szeretném emelni a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár, valamint más kisebb és nagyobb könyvtárak munkatársait, akiknek köszönhetően közel ötven előadást tudtam az ország valamennyi megyei könyvtárában, beszélgetni könyvtárosokkal, pedagógusokkal, szülőkkel és diákokkal: elmondhatatlanul hálás vagyok nektek. Remélem, e könyvvel "lélekben" valamennyi könyvtárban ott tudok lenni." (részlet a könyvből - 252-253. o.) Előadása Bükön 2019-ben és várhatóan 2020 októberében!

"Valójában mindegyik generációnak megvan a saját története"

STEIGERVALD KRISZTIÁN a múlt évezred legvégén, 1999-ben szerezte meg közgazdász diplomáját. Huszonöt évnyi "vidéki" lét után költözött Budapestre, ahol nyolc évig egy nemzetközi piackutató cégnél dolgozott több pozícióban is. Ez idő alatt kezdte meg pszichológiai tanulmányait. A generációk kutatásával húsz éve, szülői, pedagógusi, vezetői, céges workshopokkal, tréningekkel öt éve foglalkozik. (Részlet a könyvből Fotó: Büki László 'Harlequin' - vaskarika.hu)