Want to make creations as awesome as this one?

Transcript

CEIP MAGRANER

PROJECTE

MODISTES SOLIDÀRIES

EL CLAUSTRE DEL MAGRANER

Vos presentem el projecte de treball MODISTES SOLIDARIES per al mes de maig i primera setmana de juny (fins al 7 de juny). El producte final serà enviar una carta a aquesta associació donant les gràcies per la tasca realitzada en bé de tots/es. Pretenem fomentar, ara més que mai, els valors de la solidaritat i de la gratitut en la nostra comunitat educativa. Les ativitats proposades per a cada curs les trobareu també als blogs de cada cicle, podeu accedir directament punxant als enllços de la pàgina següent.Es molt important que accediu diariament al blog corresponent.

GENIALLY DEL PROJECTE

BLOG

GENIALLY DEL PROJECTE

MÚSICA FRAN

ANGLÉS AMPARO

TERCER CICLE (5é i 6é)

SEGON CICLE (3r i 4t)

PRIMER CICLE (1r i 2n)

INFANTIL

accés al blog I ACTIVITATSde cada curs

La tasca realitzada per les MODISTES SOLIDÀRIES per tal de proporcionar mascaretes a la població de Tavernes s'ha convertit en un exemple de solidaritat. Aquest serà el fil conductor del nostre projecte de treball.PUNXA ELS DIBUIXOS PER AMPLIAR LA INFORMACIÓ

LA NOTÍCIA

Fet de ser solidari amb altres, de compartir-ne les idees, els propòsits i les responsabilitats:

QUÈ ÉS SOLIDARITAT

Sentiment de reconeixement que es té cap a una persona que ens ha fet un bé, un favor o un servei:

QUÈ ÉS GRATITUD

El claustre del Magraner

"La SOLIDARITAT I LA GRATITUD han d'estar sempre presents en la nostra vida"

Al posar el remitent tens dues opcions: 1.- Posar les teues dades personals, i potser et contesten. 2.-Sinó vols posar les teues dades personals al remitent pots posar les de l'escola. CEIP MAGRANER C/ Cid Campeador nº2 46760 Tavernes de la Valldigna València.

Escriu una carta donant les gràcies a les MODISTES SOLIDÀRIES i envia-la.Pots incloure dibuixos o allò que consideres oportú per donar les gràcies.Estigues atent al BLOG del teu curs i al correu electrònic, en uns dies el tutor/a t'indicarà l'adrça on has d'enviar la teua carta i et donaran instrucions detallades.No oblides el segell.

UNA CARTA DE GRATITUD

Ací tens un vídeo molt interessant que t'ajudarà a escriure una carta com cal. Els tutors i tutores et donaran més detalls de com escriure la teua carta així com suggerències per tal de fer-ho correctament.Una vegada escrita, fes-li una foto per conservar el teu treball.

una ajudeta per a escriure una carta

"Del que faça una sola persona depen el futur de tots"

el claustre del magraneramb aquest projecte, pretenem educar el nostre alumnat valorant i donant les gràcies a totes aquelles persones que han demostrat la seua solidaritat en moments tant difícils