Want to make creations as awesome as this one?

Transcript

CERT

FALS

o

Referent al comerç de proximitat,

sabries dir el que és cert i el que és fals?

CERT

FALS

La fitoteràpia és la ciència que estudia l'ús de plantes medicinals per a tractar certes malalties.

CERT

La fitoteràpia es basa en els efectes beneficiosos per a la salut de moltes substàncies que es troben en les plantes i tenen evidència científica.

CERT

FALS

L'any 1992, coincidint amb les olimpíades de Barcelona, la família Llobet va fundar un herbolari a Gràcia.

FALS

L'herbolàri Llobet és encara més antic! Va ser fundat l'any 1855 i l'edifici es troba protegit com a Bé Cultural d'Interès Local.

CERT

FALS

Les plantes remeieres formen part de la saviesa popular que trobem al refranyer.

CERT

Cert, en trobem molts exemples:‘Per la gola: farigola’‘L’orenga tots els mals trenca’‘L’esperit de romaní, el dolor fa fugir’En saps algun més?

CERT

FALS

La ciutat de Barcelona celebra des de l'edat mitjana una fira dedicada a les herbes remeieres.

CERT

Al segle XVI aquesta fira es va fer escaure amb el dia de Sant Ponç, l'11 de maig. Tot i que enguany no es podrà fer, us recomanem que quan es pugui celebrar feu un tomb pel carrer de l'Hospital del barri del Raval.

CERT

FALS

La Llana és merceria de barri on podrem trobar productes diversos relacionats amb la costura, el punt i la llenceria.

FALS

La farmàcia de la Llana deu el seu nom a la plaça de la Llana on es troba ubicada. Aquest comerç es troba en un edifici emblemàtic de la ciutat que, des de l’any 1600 ha mantingut la mateixa activitat de la mà de diferents famílies de farmacèutics.

CERT

FALS

A la visita a l'herbolari Àgape aprenem amagar les nostres emocions.

FALS

A l'herbolari Àgape treballen la salut emocional i fan una dinàmica on diem totes les coses bones dels nostres companys i companyes i rebem les seves percepcions positives sobre nosaltres. Després analitzem com ens sentim i valorem la importància de ressaltar totes les coses bones que tenim.

CERT

FALS

El Racó de la rosa, és un somni fet realitat, d'una noia que es diu Rosa.

CERT

La Rosa és biòloga i experta en biodiversitat vegetal, ve de família de metges. La seva gran vocació és la de posar el seu coneixement de les plantes, i les seves propietats, i el seu temps al servei dels altres. Com ens explica ella "El racó de la rosa va néixer amb vocació de botiga de barri, al servei de les persones i sense perdre de vista el món on es troba, tan gran i tan petit alhora."