Want to make creations as awesome as this one?

Transcript

AL CONFINAMENT, MOVIMENT!!

ESCOLA FREDERIC GODÀS

EDUCACIÓ FÍSICA

SORTIM AL CARRER!

SAPS QUÈ BERENES?

PEQUEOCAFITNESS

THE KIDS COACH

MALABARS

PEDRA, PAPER I TISORA

JUST DANCE

MÍMICA

REPTES

Aquesta setmana podem sortir al carrer!! Aprofiteu al màxim la sortida d'una hora diària fins a l'últim segon!! Moveu-vos i gaudiu al màxim fent activitat física a l'exterior. Camineu, correu, salteu, patineu, aneu amb bicicleta, jugueu amb pilota ... Feu el que més us agradi!! El repte que us proposem aquesta setmana, ens fa molta il·lusió i és el següent: Quan arribeu a casa compartiu algun moment de les vostres sortides amb nosaltres, explicant els vostres sentiments i sensacions, recorreguts, com us heu desplaçat, a què heu jugat, quants km heu fet, amb qui heu anat... El que vulgueu compartir amb els vostres companys/es de l'escola. Ho farem a través del padlet "Sortim al carrer" i/o a l'email del mestre d'EF. Podeu inserir foto, vídeo i/o text. Animeu-vos!!

SORTIM AL CARRER!

Observeu com fan mímica, amb gestos i alguns sons.A veure si sou cacaços i capaces de representar amb mímica el que han representat ells i elles. Us animem a que representeu amb mímica altres situacions (podeu representar també una història curteta, real o inventada).

MÍMICA

I per seguir movent l’esquelet durant els dies que estem a casa, anem a moure'ns amb uns quants balls de Just dance. Aquest és un videojoc creat originàriament per a consola que consisteix en reproduir els moviments d'uns personatges que fan unes coreografies al ritme de cançons.A Youtube podem trobar un munt d'aquests personatges que es mouen. Podem fer la cerca escrivint Just Dance i el títol de la cançó que vulguem ballar. Pots elegir els que més t'agradin...

JUST DANCE!

Pels més petits...LLANÇAMENTS AMB MOCADORS De manera individual i per parelles podeu realitzar exercicis de llançament i recepcions dels mocadors com ho realitzen al vídeo o d'altres maneres que us vinguin al cap. Totes són vàlides e igual de divertides

Una de les coses que també podeu fer aquests dies a casa, són pilotes malabars. En aquest vídeo ens mostren com podem realitzar les nostres pròpies pilotes de malabars, per posteriorment poder treballar amb elles.Una vegada ja tenim les nostres pròpies pilotes de malabars, només ens queda el més divertit , practicar.TINGUEU EN COMPTE : Per poder dominar els malabars de tres pilotes, necessitem practicar moltíssim i tenir molta paciència, ja que no és una cosa fàcil.

MALABARS

Podeu jugar amb una o dues persones de la vostra família a pedra paper i tisora i en funció del resultat fer els exercicis que us toquin. També podeu inventar els vostres exercicis.No us oblideu de jugar a pedra paper i tisora en moviment com fem a l'escola.

Pedra, paper i tisora fitness

Aquí pretenem fer una classe de PHYSICAL EDUCATION activant el teu cos i fent exercici físic amb FITNESS WORTOUT. Aquí et proposem algunes rutines. Esperem que us agradin!

The kids Coach

Aquí us deixem un joc de taula per practicar activitat física a casa amb la família

PEQUEOCAFITNESS

Si no tenim accés a l'etiqueta del producte (fruita, verdures...) podem consultar en aquesta pàgina la informació nutricional del nostre berenar. https://www.fatsecret.es/calorías-nutrición/ Per llegir correctament la etiqueta consulta la imatge i procura trobar les dades que necessites.

Cada dia és més important ser conscients de dur una alimentació saludable. Però realment ... els meus berenars són saludables? Arrel d'aquesta pregunta m'agradaria que entre tots/es, realitzéssim el següent seguiment dels nostres berenars i observar la quantitat de sucre que diariàment ingerim en el nostre cos. La idea és que poguem fer un panell , amb les quantitats de sucre que tenen alguns dels aliments que menjam diariament. M'AJUDES A SUPERAR EL REPTE? 1r pas Consulta l'envàs de l'aliment que menges, el sucre que té. 2n pas Registreu les dades per no oblidar-les a la bossa 3r Pas Utilitza una bàscula de cuina per pesar el sucre. Si no teniu una bàscula, tingueu en compte que un terròs conté 4g de sucre. 4t pas Poseu el sucre a la bossa de plàstic 5è pas Deixeu-lo a punt per col·locar-lo i situar-lo al panell.

SAPS QUÈ BERENES?

TO BE CONTINUED...

SI HAS ARRIBAT FINS AQUÍ. HO HAS ACONSEGUIT!! Una vegada més, i com ha succeït al llarg d'aquest curs, tot el que hem aconseguit ha estat possible gràcies a les vostres ganes d'aprendre. Ara més que mai no podem fallar, confio en vosaltres i com a últim favor us demano que VIGILEU QUAN SORTIU AL CARRER!