Want to make creations as awesome as this one?

Transcript

FEM UN FÒSSIL

PROJECTE ELS DINOSAURES REPTE 3ESCOLA DEL SOL - INFANTIL

COMENCEM

ÍNDEX

MATERIALS

PASSOS A SEGUIR

RESULTAT

TUTORIAL

MATERIAL

FARINA SAL FINAAIGUA COLORANT ALIMENTARI /CAFÉ UN BOL UNA CULLERA DINOSAURE DE JOGUINA / PLANTILLA DE CARTÓ PETJADA DE DINOSAURE

PASSOS A SEGUIR

Posa dues cullerades de farina al bol. Després afegeixes una cullerada de sal. Sempre has de calcular el doble de quantitat de farina que de sal.Barreja bé!

Ara has de tirar aigua, a poc a poc. Vas remenant i deixes de tirar aigua quan notis que la textura de la massa és similar a la de la plastilina . Amassà amb els dits. Si vols que la pasta de sal sigui d'un color determinat, abans de tirar l'aigua a la barreja, tira dues gotetes de colorant alimentari o cafè a l'aigua i remou bé!

Ara has de tirar aigua, a poc a poc. Vas remenant i deixes de tirar aigua quan notis que la textura de la massa és similar a la de la plastilina . Amassa amb els dits. Si vols que la pasta de sal sigui d'un color determinat, abans de tirar l'aigua a la barreja, tira dues gotetes de colorant alimentari o cafè a l'aigua i remou bé!

Forma una bola amb la teva massa. Sabràs que està a punt quan no s'enganxi res a les mans.

Posa la bola de pasta de sal en un tupper i deixa que refredi uns 30 minuts a la nevera.

Treu la pasta de la nevera. Ja la tens llesta per treballar amb ella!Utilitza la teva imaginació i fes tots els fòssils de dinosaures que vulguis.

Consell: Per conservar la teva figura , deixa que s'assequi a l'aire durant dos dies.

TUTORIAL

RESULTAT

Recordeu enviar, la vostra fotografia a la carpeta del DRIVE (ENTORN).

MOLTES GRÀCIES! Les mestres d'Infantil