Want to make creations as awesome as this one?

Transcript

y la tecnología com a solució al problema

CoVid-19

y la tecnología com a solució al problemadffffdfdfdfdfdfdfddf

CoVid-19

6. Compartim la proposta

5. Creació del prototipus

4. Descripció proposta

3. Avaluació de les idees

2. Generació d'idees

1. Anàlisi de la situació

La Tecnologia

Confinament

Preveneció

Simptomes

Com es transmet

Què és la CoVid-19

Latecnologia

Prevenció

Com es transmet?

Confinament

Simptomes

El COVID-19 ÉS LA MALALTIA INFECCIOSA CAUSADA PEL coronavirus QUE S'HA DESCOBERT MÉS RECENTMENT. TANT EL NOU VIRUS COM LA MALALTIA EREN DESCONEGUTS abans que esclatés el brot a Wuhan (XINA) AL DESEMBRE DE 2019.

Els símptomes més comuns de la COVID-19 són febre, cansament i tos seca. Alguns pacients poden presentar dolors, congestió nasal, rinorrea, mal de coll o diarrea. Aquests símptomes solen ser lleus i apareixen de forma gradual. Algunes persones s'infecten però no desenvolupen cap símptoma i no es troben malament. La majoria de les persones (al voltant de l'80%) es recupera de la malaltia sense necessitat de realitzar cap tractament especial.

Prevenció

La tecnologia

Confinament

Com es transmet

Què és?

Simptomes

Com estransmet

Prevenció

La tecnologia

Què és?

L'estat d'alarma a Espanya recull només aquestes excepcions per sortir de casa:-Adquisició d'aliments. -Assistència a centres sanitaris. -Desplaçament a el lloc de treball. -Retorn a el lloc de residència -Assistència i cura d'majors, menors i persones dependents o amb discapacitat -Desplaçament a entitats financeres. -Per causa de força major o de necessitat. -Activitats individuals anàlogues a les anteriors, llevat que s'acompanyi a persones amb discapacitat o amb una altra causa justificada.

Una persona pot contraure la COVID-19 per contacte amb una altra que estigui infectada pel virus. La malaltia pot propagar de persona a persona a través de les gotícules provinents del nas o la boca que surten comiats quan una persona infectada tus o exhala. Aquestes gotícules cauen sobre els objectes i superfícies que envolten a la persona, de manera que altres persones poden contraure la COVID-19 si toquen aquests objectes o superfícies i després es toquen els ulls, el nas o la boca.

La tecnologia

Prevenció

Confinament

Simptomes

Què és?

Renteu-vos les mans a fons i amb freqüència usant un desinfectant a base d'alcohol o amb aigua i sabó. Mantingueu una distància mínima d'1 metre (3 peus) entre vostè i qualsevol persona que tussi o esternudi. Eviteu tocar-se els ulls, el nas i la boca. Romangui a casa si no es troba bé. Si té febre, tos i dificultat per respirar, busqui atenció mèdica i truqui amb antelació. Seguiu les instruccions de les autoritats sanitàries locals.

La tecnologia

Com estransmet

Confinament

Simptomes

Què és?

Prevenció

Com estransmet

Confinament

Simptomes

Què és

la tecnologia, amb eines com l'analítica de dades o la intel·ligència artificial com a bandera, és clau per a la pròpia lluita contra l'expansió de la malaltia COVID-19. La tecnologia ajuda als sectors privat i públic els reptes que imposa passar de zero a cent, en molts casos, en l'aplicació del teletreball; l'adaptació d'un sector clau com l'educatiu a la nova forma d'ensenyar, virtual i a distància; la disponibilitat i seguretat de l'informació com els potencials frens a l'èxit del model de teletreball; i els efectes d'aquest escenari en el canal de distribució de TI, que també s'està veient obligat a reinventar-se durant aquesta pandèmia.

Inici

OFERIR AJUDA I SUPORT

ALS MÉSVULNERABLES

OFERIR AJUDA I SUPORT

ALS MÉS VULNERABLES

Qui está ajudant?

A qui em d'ajudar?

Com emd'ajudar?

Idea

DoctorRobot

App

Propostes

Amazon drone

SolidariApp és una eina per cuidar els més vulnerables i evitar que s'exposin a riscos innecessaris. poden registrar-se tant les persones que necessitin ajuda com les que estiguin disposades a col·laborar. Un algoritme les connecta a partir de la seva ubicació geogràfica.

Els adults majors són una de les poblacions més afectades no només en termes de salut, sinó també pel que implica l'aïllament per a les persones que moltes vegades ja de per si viuen soles i tenen laseva mobilitat reduïda.En aquest context, lapandèmia a més depànics empeny a inventarnoves maneres d'empatitzar i crear llaços, un d'ells té formad'app.

Amazon Prime Air és el projecte desenvolupat per Amazon per realitzar lliuraments mitjançant l'ús de drones. Aquest projecte busca l'agilització dels lliuraments amb un cost menor, a més de reduir la contaminació. Però ara es podria utilitzar perquè l'exposició al virus sigui menor i els repartidors no s'arrisquin a contraure la malaltia.

El robot no reemplaça a un metge. No obstant això, una de les principals avantatges de el nou robot és que es pot controlar de forma remota. Això permet als metges supervisar la seva feina des d'una distància segura sense posar en perill la seva pròpia salut

Una de les principals universitats de la Xina han dissenyat un robot específic que, segons diuen, podria ajudar a salvar vides en la primera línia de batalla contra el COVID-19.Dada la naturaleza extremadament contagiosa del coronavirus es molt dificil atendre directament a pacients o casos potencials sense protecció.A més, en països com Espanya, les estadístiques mostren que un 12% dels contagiats són personal sanitari.

Inici

El Drone repartidor

Inici

Si no n'hi han repartidor, no n'hi haurà més contaguis

El drone repartidor es una idea que millora la manera d'entrega del "Amazon Air".Aquest entregará tots els paquets per una mena d'ascensor al terrat d'un edifici o casa.Aquest ascensors de paquets comenzaran a fer-se en edificis moderns en les (Smart Citys) i després per tot el món.Aquest model de repartiment farà que les entregues siguin més segures i no caldran repartidors per fer aquest treball, cosa que ahorrarà molts diners a l'empresa.

Aquest ascensor conduirà el paquet fins a la bústiadel seu destinatari

Els edificis de la Smart City tenen un ascensor incorporat per aquest innovador servei

Drone amb paquet

https://www.tinkercad.com/things/6w51qKbpxfo-grand-jofo/edit

https://edu.cospaces.io/Studio/Space/M23xXdfTyjziUdnll