Want to make creations as awesome as this one?

Us portem El Petit Príncep a casa

Transcript

Hola amigues i amics!Aquesta proposta neix de la il·lusió d'unes quantes persones: mestres, actors/actrius, pares/mares, amics/amigues, alumnes, companys/companyes d'estudis.......que ens hem organitzat telemàticament per a portar-vos "El Petit Príncep" a casa. Totes les persones que hem participat en aquest projecte us regalem aquesta joia i ho hem fet amb amor, només per aconseguir que passeu una bona estona.El nostre objectiu és que pugueu gaudir cada dia d'un parell de capítols durant la situació de confinament. Així que estigueu atents i atentes cada dia!Esperem que us agradi tant com a nosaltres compartir-ho amb vosaltres.

1

19

11

12

9

10

8

7

13

6

5

4

3

2

21

15

14

25

24

26

27

16

20

23

22

18

17

Fi

Cada dia s'activaran un parell de capítols, així que....Atenció!

Agraïments

Si teniu alguna idea o voleu deixar un comentari, a través de l'Instagram: @marccasals_

 1. Marc Casals
 2. Anna Martin
 3. Jordi Cadellans
 4. Gemma Castell
 5. Txema Puigdollers
 6. Raquel Badosa
 7. Marta Pérez
 8. Maite Solé
 9. Biel i Marina Gil
 10. Sílvia Forns
 11. Pepa Fluvià
 12. Raul Tortosa
 13. Núria Florensa
 14. Xesco Palacín
 15. Laura Pau
 16. Gemma Sastre i Lidia Alberich
 17. Josep Mª Riera
 18. Virginia Blasco
 19. Xavier Porta
 20. Rafaela Rivas
 21. Marc Del Olmo
 22. Mònica Rius
 23. Pol Asensio
 24. Eva de Luís
 25. Pablo Macho
 26. Raquel Bargalló
 27. Júlia Falcó
 28. Cèlia Fernandez Bertran
 29. Toño Chouza

Als d'aquí al costat us agraeixo de tot cor, la vostra predisposició a portar a terme amb tant poc temps aquest gran regal per a tots nosaltres i els nostres en aquesta situació que estem vivint. GRÀCIES.També vull agraïr a tots aquells i aquelles que us heu interessat però finalment per un motiu o altre no heu pogut participar.I finalment també m'agradaria agraïr-vos a tots i totes que ho compartiu amb tanta gent, entitats, escoles, associacions...tant com pugueu!Marc CasalsDes d'aquí, tot l'equip, enviem la millor energia a totes aquelles persones i famílies afectades per la covid-19 i aprofitem per enviar un missatge d'ànim i suport a totes les persones que han perdut algun ser estimat.Els 28!*Els números de davant de cada nom, corresponen als protagonistes de la gravació de cada capítol!

SÓC EL MARC CASALS, I SÓC PROFESSOR DE L'ESCOLA MINGUELLA DE BADALONA. AHIR ENS VA DEIXAR EL NOSTRE COMPANY I AMIC ALBERT ESTEVE, UNA PERSONA MOLT PRÒXIMA, ENÈRGICA I VITAL DE LA CIUTAT DE BADALONA.EL SEU COMPROMÍS AMB L'ESPORT EL VA PORTAR A TREBALLAR FINS A L'ÚLTIM DIA A L'AE MINGUELLA, AL BÀSQUET BASE DE L'ASSOCIACIÓ, EMPLAÇADA AL PAVELLÓ GASAGEMMES DE BADALONA.CREIEM QUE EL MILLOR RECONEIXEMENT I HOMENATGE QUE SE LI POT FER A UNA PERSONA COM L'ALBERT, SERIA CANVIAR EL NOM DEL PAVELLÓ, I CONVERTIR-LO EN EL PAVELLÓ ALBERT ESTEVE.SI TENIU 5 MINUTS ENS AGRADARIA COMPTAR AMB EL VOSTRE SUPORT AMB FORMA DE FIRMA.PODEU ACCEDIR AL FORMULARI A TRAVÉS DEL LINK. GRÀCIES