Want to make creations as awesome as this one?

Transcript

Info

Info

Info

Info

Info

Info

Info

Info

Info

Info

Info

Waterpolo

Natació Artística

Natació

Esports Aquàtics a les Olimpíades de París 2024

Salt de Trampolí

Natación Aigües Obertes (10 km)

Surf

Windsurf

Triatló

Vela

Piragüisme

Rem

El rem és un esport on els equips remen en aigües tranquil·les en diverses modalitats (individuals, dobles, quàdruples, etc.) en una distància de 2000 metres. Els remers utilitzen la força i la tècnica per propulsar les embarcacions el més ràpid possible. En Tokyo 2021, l'equip de Nova Zelanda va guanyar l'or en la categoria de 8 amb timoner masculí, i altres categories tenen els seus propis guanyadors.

Rem

El surf va debutar als Jocs Olímpics de Tokyo 2021. En aquesta disciplina, els surfistes competeixen per realitzar les millors maniobres en una sèrie de onades en un temps limitat. Les puntuacions es basen en la dificultat i execució de les maniobres. Italo Ferreira de Brasil va guanyar l'or en la categoria masculina, mentre que Carissa Moore dels EUA va obtenir l'or en la categoria femenina.

Surf

La vela és un esport on els competidors utilitzen el vent per moure's sobre l'aigua en vaixells de diferents classes. Les curses es fan en un recorregut establert i els punts es donen segons la posició en què arriben en cada cursa. Guanya l'equip amb la menor puntuació total després de diverses regates. En Tokyo 2021, Mathew Belcher i Will Ryan d'Austràlia van guanyar l'or en la classe 470 masculina, mentre que Hannah Mills i Eilidh McIntyre del Regne Unit van obtenir l'or en la classe 470 femenina.

Vela

¿Sabías que Genially te permite compartir tu creación directamente, sin necesidad de descargas? Listo para que tu público pueda visualizarlo en cualquier dispositivo y darle difusión en cualquier lugar.

Nombre del Personaje

PERSONAJE 01

Enlace>>

El waterpolo és un esport d'equip que es juga en una piscina, on dos equips competeixen per marcar gols en la porteria de l'adversari. Cada partit es divideix en quatre períodes, i els jugadors passen i llencen la pilota per intentar marcar. No hi ha una marca olímpica específica per al waterpolo, ja que es tracta d'un esport col·lectiu. En els Jocs Olímpics de Tokyo 2021, Sèrbia va guanyar l'or en la categoria masculina, mentre que l'equip dels EUA va obtenir l'or en la categoria femenina.

Waterpolo

La natació artística, abans coneguda com a natació sincronitzada, combina natació, gimnàstica i dansa, on els equips presenten rutines tècniques i lliures amb música. Els jutges puntuen les actuacions basant-se en la sincronització, la dificultat i la presentació artística. Aquest esport no té una marca olímpica específica perquè les puntuacions varien segons els criteris dels jutges. A Tokyo 2021, l'equip femení de Rússia va guanyar la medalla d'or en la competició per equips.

Natació Artística

El piragüisme inclou proves tant en aigües tranquil·les com en aigües braves. Els atletes competeixen en canoes o caiacs i les distàncies varien segons la prova. En aigües tranquil·les, les distàncies comuns són 200m, 500m i 1000m, mentre que en aigües braves, els atletes han de passar per una sèrie de portes col·locades al llarg del recorregut. Isaquias Queiroz de Brasil va guanyar l'or en la prova de C1 1000m masculí a Tokyo 2021.

Piragüisme

La natació en aigües obertes és una prova de resistència on els nedadors recorren una distància de 10 quilòmetres en aigües obertes, com mars, llacs o rius. Aquesta prova es realitza amb sortides en massa, i els nedadors competeixen en condicions naturals que poden variar significativament. En Tokyo 2021, Florian Wellbrock d'Alemanya va guanyar l'or en la categoria masculina, i Ana Marcela Cunha de Brasil va obtenir l'or en la categoria femenina.

Natación Aigües Obertes (10 km)

El triatló és una prova combinada que inclou natació, ciclisme i carrera a peu. Els atletes competeixen de manera contínua començant amb la natació, seguint amb el ciclisme i acabant amb la carrera a peu. La distància olímpica és de 1.5 km de natació, 40 km de ciclisme i 10 km de carrera. En Tokyo 2021, Kristian Blummenfelt de Noruega va guanyar l'or en la categoria masculina, mentre que Flora Duffy de Bermudes va obtenir l'or en la categoria femenina.

Triatló

La natació és un esport que inclou diverses proves en diferents estils: lliure, esquena, braça i papallona. Els nedadors competeixen en una piscina de 50 metres i les distàncies varien des dels 50 metres fins als 1500 metres. En aquestes proves, la sortida es fa des d'un bloc de sortida, excepte en les proves d'esquena on es fa des de l'aigua. La marca olímpica actual per als 100 metres lliures masculí és 47.02 segons, aconseguida per Caeleb Dressel en Tokyo 2021, qui també va guanyar l'or en aquesta prova. En la categoria femenina, Emma McKeon d'Austràlia va guanyar l'or en els 50 metres lliures amb un temps de 23.81 segons.

Natació

El salt de trampolí és una disciplina on els atletes realitzen salts acrobàtics des de trampolins de 3 metres o plataformes de 10 metres. Els salts es puntuen per la seva dificultat i execució, incloent la posició del cos i l'entrada a l'aigua. En Tokyo 2021, Tom Daley del Regne Unit va guanyar l'or en la plataforma de 10 metres masculí, mentre que Quan Hongchan de Xina va obtenir l'or en la plataforma de 10 metres femení.

Salt de Trampolítística

El windsurf és una modalitat de la vela on els competidors utilitzen una taula amb vela per competir en una sèrie de regates. Les puntuacions es basen en les posicions d'arribada en cada regata, guanyant l'atleta amb la menor puntuació total. En Tokyo 2021, Kiran Badloe dels Països Baixos va guanyar l'or en la categoria RSmasculina, mentre que Lu Yunxiu de Xina va obtenir l'or en la categoria RS femenina.

Windsurf