Want to make creations as awesome as this one?

Transcript

TRIATLÓ

SALT

WATERPOLO

VELA

SURF

REM

PARAIGÜISME EN ESPRINT

PARAIGÜISME EN ESLALON

NATACIÓ EN AIGÜES OBERTES

NATACIÓ ARTÍSTICA

NATACIÓ

ESPORTS OLIMPICS

D'AIGUA MASCULÍ

El Ítalo Ferreira, surfista brasiler, es va llevar la medalla d'Or en la categoria masculina de surf en els Jocs Olímpics de Tokio 2020. El seu impressionant desenvolupament en les onades de Tsurigasaki el va convertir en el campió olímpic.

El Surf és un esport que puguin participar entre 24 i 36 personis i consisteix en el fet que els surfistes realitzin maniobris i trucs sobre l'ona que són puntuats per 5 jutges en funció de la varietat, el tipus i la dificultat dels trucs.

SURF

La competició de piragüisme en eslalon ha finalitzat en els Jocs Olímpics de Tòquio 2020 amb la victòria de Jiri Prskavec, de República Txeca, en el Centre de Piragüisme en Eslalon de Kasai.

El piragüisme eslalon ​ és una disciplina olímpica​ de piragüisme que consisteix a recórrer sobre un kayac o una canoa, en el menor temps possible i sense penalitzacions.

PARAIGÜISME ESLALON

La marca olímpica actual de natació en aigües obertes per als Jocs Olímpics de Tòquio 2020 és de 45 minuts i 30 segons en la prova masculina de 10 km, establerta per d'Alemanya.

La natación en aguas abiertas es una disciplina de natación que consiste en nadar en lugares abiertos como el mar, lagos o ríos.

NATACIÓ EN AIGÜES OBERTES

La marca olímpica actual de natació artística en els Jocs Olímpics de Tòquio 2020 és de les atletes xineses Shi Tingmao i Wang Han, els qui van obtenir una puntuació total de 346.30 en la competició de plataforma de 3 metres.

La natació artística, també dita nedo sincronitzat​ o natació artística, ​ és una disciplina que combina natació, gimnàstica i dansa, consistent en nedadors/as (tan sols, com a duos, equips o combinats, també anomenats combos) que realitzen en l'aigua una sèrie de moviments elaborats, al ritme de la música.
NATACIÓ ARTÍSTICA

La marca olímpica actual de natació de 2024 és de 3 minuts, 40.59 segons en la prova dels 400 metres estil lliure masculí, el rècord va ser del nedador noruec Henrik Christiansen en els Jocs Olímpics de Tòquio 2020.

La natació és un esport que consisteix en el desplaçament d'una persona en l'aigua, sense que aquesta toqui el sòl.
NATACIÓ

En los Juegos Olímpicos de Tokio 2020, els campeons olímpics en vela fue van ser Jordi Xammar i Nicolás Rodríguez han aconseguit la segona i última medalla espanyola en Vela a Tòquio 2020.

La vela consisteix a moure un vaixell aprofitant únicament la força del vent. Normalment, solen ser com unes 2 0 3 persones i si és possible més. Les competicions de vela es diuen regates, i les embarcacions velers.

VELA

En els Jocs Olímpics de Tòquio 2020, el piragüisme en esprint, en la categoria masculina la Canoa doble 1000m masculí, on Jorge Enriquez i Torres de Cuba es van emportar l'or.

Les carreres de piragüisme en esprint es disputen en aigües planes i consisteixen en carreres de velocitat de diverses distàncies (les carreres femenines són de 200 o 500 metres, mentre que les masculines són de 500 o 1.000 metres), amb un, dos o quatre atletes per embarcació.

PARAIGÜISME EN ESPRINT
La marca actual dels jocs olimpics del Triatlon es del Noruec Kristian Blummenfelt en la distancia Ironman el Ironman es unaserie de carreres i el record 7:21:12 i es el primer en lograr aquest record.

El triatló en els Jocs Olímpics, tant el femení com el masculí, consisteix en 1.500 m de natació, 40 km de ciclisme i 10 km de carrera a peu

TRIATLÓ

l actual campió olímpic de rem en la categoria masculina és d'Alemanya, qui va guanyar la medalla d'or en la competència de rem individual masculí en els Jocs Olímpics de Tòquio 2020.

El rem és la disciplina esportiva que consisteix en la propulsió d'una embarcació sobre l'aigua, mitjançant la força muscular d'un o diversos remers, cadascun d'ells usant un o dos rems com a palanques simples de segon grau i asseguts d'esquena a la direcció de l'avanç, amb o sense timoner que els guiï.

REM

En els jocs olímpics de salts de 10m d'altura la medalla d'Or el va guanyar Yuan Cao de la República Popular Xina. I en el salt de 3m la medalla d'Or guanyar el va guayar Siyi Xie de la República Popular de la Xina no només va guanyar una va guanyar dos una individual i un altre feta amb Wang Zongyuan que és de la República Popular de la Xina.

El salt és una forma d'esport o entreteniment, que consisteix a llançar-se a una piscina des d'una plataforma fixa de 10 metres d'altura o des d'un trampolí flexible a 3 metres.

SALT

L'equip d'Hongria va guanyar la medalla d'or en waterpolo masculí en els Jocs Olímpics de Tòquio 2020. En la final, van vèncer a Espanya amb un marcador de 9-10.

El waterpolo aquàtic és un esport que es practica en una piscina, en el qual s'enfronten dos equips. L'objectiu del joc és el de marcar el major nombre de gols en la porteria de l'equip contrari durant el temps que dura el partit.​

WATERPOLO