Want to make creations as awesome as this one?

Transcript

Dimecres

Credit de Sintesí

12-20 Juny

Día 1

Dijous

Día 2

Divendres

Dilluns

Dimarts

Dimecres

Dijous

Día 4

Día 5

Día 6

Día 7

Día 3

Ilyas, Moha, Diego, Ayman, Nizar

Martes

Lorem ipsum dolor sit

Miércoles

Lorem ipsum dolor sit

Jueves

Lorem ipsum dolor sit

Viernes

Lorem ipsum dolor sit

Sábado

Lorem ipsum dolor sit

Domingo

Lorem ipsum dolor sit

Lunes

Lorem ipsum dolor sit

CalendarioSemanal

Lorem ipsum dolor sit

15-21 Febrero

Acabem el credit de sintesí amb l'aquadiver i tots aquests moments i records mai es ovlidaran.Gracies per veure!!!!

Foto

Dijous-Dia 2

Dimecres-Dia 1

Vam començar el dia fent un dossier dels microplastics, despres vam veure un video sobre els microplastics i vam fer un resum d'ell.Vam sortir al pati i vam hanar a fer la visita guiada de castell d'aro amb la Rose i vam aprendre moltes coses (el trenet, la esglsia benedormiens i fets curiosus).

Foto

+5%

Avui ens toca fer dos coses en Platja d'aro ; una visita guiada amb la Rose i fer enquestes a 20 turistes.Començem amb les enquestes i ens diuen que hem de apuntar cuants bars i hotels... hi ha en Platja d'aro i cuants containers hi ha.Una vegada vam acabar la Rose ens va fer la visita. I vam acabar el dia tornant al Institut.

Total

Foto

+30%

Creatividad

+60%

Interactvidad

Divendres-Dia 3

+40%

Animación

¿Sabías que... Retenemos un 42% más de información cuando el contenido se mueve? Es quizá el recurso más efectivo para captar la atención de tu audiencia.

En aquest dia no podem explicr gaire ja que farem las presentacións del que hem fet al llarg d'aquest credit de sintesí per tenir las notas finals.

Foto

Dimarts-Dia 6

En aquest dia vam fer dos coses diferents a S'agaró ; fer una visita guiada en el camí de rondes i hanar a la platja.Vam començar per la visita guiada amb la Rose i vam aprendre moltes coses com arquitecturas i festivals. També vam saber una mica de histora del hotel de la Gavina i el restaurant la Taverna del Mar. Vam acabar el dia banyant-nos

Foto

Dimarts-Dia 5

Vam começar el dia sortint del institut per hanar a Platja d'aro on anirem a dos llocs difernts; a la pineda i al Parc dels Estanys.En la Pineda grabarem un video in explicarem la importancia de las pinedas i en el Parc dels Estanys la Merce ens explicara que son las rocas i les seves caracteristicas.

Foto

Dijous-Dia 2

En aquest dia no podem explicar molta cosa ja que no vam hanar en lloc. L'unic cosa que vam fer va ser treballar en el projecte de credit de Sintsi.

Foto

Dilluns-Dia 4